Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

IPL Advies publiceert onderzoek naar ERP-systemen voor Productie en Groothandel 2023

Plaatsingsdatum 23-10-2022
Berichtdatum 20 oktober 2022

Bedrijven uit productie en groothandel worden geconfronteerd met grote uitdagingen zoals onzekere supply chains, schaarste aan personeel en toenemende grondstof en energieprijzen. Hierdoor neemt de behoefte om processen en producten te digitaliseren en om de digitale samenwerking in de keten te versterken toe.

ERP systemen spelen hierbij een grote rol. Alleen de markt van systemen en leveranciers is complex en dynamisch. Hoe maakt u de juiste keuze?

ERP systemen kunnen steeds meer, maar er zijn nog steeds relevante verschillen, in specialisatie, functionaliteit, beschikbaarheid in de cloud en de ervaring en branchefocus van de leveranciers die het implementeren.

Onderzoek naar ERP Systemen voor productie en groothandel
Sinds 1992 voert IPL Advies een periodiek onderzoek uit naar ERP Systemen. In 2022 is dit voor de 23e keer uitgevoerd. In de periode april 2022 – september 2022 hebben de adviseurs van IPL, 36 ERP-systemen geëvalueerd aan de hand van een diepgaande vragenlijst. In deze vragenlijst vindt u zowel de belangrijkste eisen die vanuit productie- en groothandelsbedrijven kunnen worden gesteld, als de moderne mogelijkheden en technologieën die door de systemen worden geboden. In een sessie met de leverancier zijn de antwoorden steekproefsgewijs gecontroleerd.

Het resultaat is een bijna 300 pagina’s tellend boek genaamd “ERP-systemen voor productie en groothandel 2023”. Het boek is o.a. te bestellen op de website van IPL en op Boekenbestellen.nl. Het boek komt dit jaar ook als eBook beschikbaar.

Naast de evaluatie van 36 ERP Systemen zijn ook de laatste trends op ERP gebied en diverse stappenplannen en uitgebreide checklijsten voor de selectie en implementatie van ERP terug te vinden in het boek.
  

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding IPL
Internet URL IPL

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED