Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Managementteam 7x24, met gelijknamige boekhoudsoftware, is uitgebreid

Plaatsingsdatum 07-11-2022
Berichtdatum 7 november 2022

7x24 zorgt continu voor ontwikkeling van haar gelijknamige boekhoudsoftware. Elektronisch factureren (uitgaand) en elektronische factuurverwerking (inkomend) op basis van UBL behoort tot de standaard bagage. Evenals ondersteuning van het Referentie Grootboekschema (RGS) waarmee in een handomdraai de cijfers voor de winstaangifte IB en VPB digitaal uitgewisseld worden met fiscale aangiftesoftware. Ook een elektronische BTW-aangifte behoort al jaren tot de basisfuncties van 7x24.  

7x24 heeft dermate veel vertrouwen in haar boekhoudsoftware dat een gratis proeflicentie aangeboden wordt met een duur van 120 dagen. Dat laatste is best uniek te noemen in een markt waar 15 tot 30 dagen de norm is voor een gratis proeflicentie. 

inmiddels is het managementteam van 7x24 uitgebreid om verder in te kunnen spelen op verdere ontwikkeling in de markt en uitbreiding van het klantenbestand van 7x24.

Naast Willem de Vos is Erik de Ronde toegetreden tot het managementteam van 7x24. 

Erik de Ronde is eigenaar van ABS De Ronde, gericht op accountancy, boekhouding en belastingadvies. “De financiële huisarts voor bedrijven”, zoals Erik het zelf noemt. Erik heeft na de ervaring met een ander boekhoudpakket de overstap gemaakt naar 7x24. Dat laatste naar volle tevredenheid. Toen Erik in gesprek met Willem begreep dan 7x24 op zoek was naar een breder management bleek er een klik te zijn en is Erik toegetreden tot het management van 7x24. “Fijn om actief bij de ontwikkeling van 7x24 betrokken te kunnen zijn en daar mede richting aan te kunnen geven. Het positieve resultaat daarvan kan ik ook nog eens direct toepassen in mijn eigen praktijk”.

Over 7x24
7x24 kent een lange ontstaansgeschiedenis en behoort zelfs tot een van de eerste online boekhoudpakketten van Nederland. De doelgroep van 7x24 is het klein MKB en administratiekantoren die het klein MKB bedienen. We hebben het dan over zzp’ers en kleine MKB bedrijven in de vorm van een BV.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Boekhoudsoftware, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding 7x24
Internet URL 7x24

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED