Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Main verwerft Deense Workforce Management specialist TimePlan

Plaatsingsdatum 23-11-2022
Berichtdatum 22 november 2022

Main Capital Partners kondigt de acquisitie van een meerderheidsbelang in TimePlan Software A/S aan, een toonaangevende leverancier van Workforce Management oplossingen. Samen met het management team zal Main TimePlan verder ondersteunen in hun internationale groeiproces en selectieve buy & build-strategie. 

TimePlan, opgericht in 1995 in Aalborg, is een innovatieve Deense softwareleverancier van Workforce Management (“WFM”) oplossingen en telt zo’n 45 medewerkers. Met meer dan 25 jaar ervaring in de WFM-industrie is het platform van het bedrijf uitgegroeid tot een leidende oplossing op het gebied van personeelsplanning, tijdregistratie en HR-administratie. Hun internationale klantenbestand voldoet dagelijks aan een breed scala complexe arbeidswetgeving met betrekking tot collectieve overeenkomsten.

De Deense arbeidsmarkt wordt gekenmerkt door een lange geschiedenis en een grote verscheidenheid aan vakbondsovereenkomsten die de rechten van werknemers beschermen. Dit heeft TimePlan de ideale basis gegeven om een aantal van de meest complexe arbeidsregels en- wetten wereldwijd effectief te kunnen beheren. Bovendien is de oplossing modulair van opzet om nalevering in een breed arsenaal van industrieën te garanderen, daarom is het bedrijf goed gepositioneerd om verschillende kansen in Noordwest-Europa na te streven.

TimePlan bedient momenteel meer dan 240 klanten en hun oplossingen worden in 26 landen binnen heel Europa toegepast. Hun klantbestand bestaat onder andere uit JYSK, Salling Group, Merlin Entertainment Group, IKEA en Bauhaus met vestigingen in Europa.

Vooruitkijkend zal Main Capital Partners TimePlan actief ondersteunen bij het behouden van hun sterke groeiproces door verder uit te breiden naar aangrenzende klantsegmenten en het aanbod aan klanten te verbeteren. Naast initiatieven voor organische groei, zullen strategische add-on acquisities een belangrijk fundament van de groeistrategie zijn, dit ter aanvulling van het innovatieve productportfolio en ter versterking van de marktpositie.
  

 

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Main Capital Partners en TimePlan
Internet URL Main Capital Partners en TimePlan

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED