Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Gratis netwerkbijeenkomst cybersecurity voor accountants Van probleem naar opportunity: op15 december 2022

Plaatsingsdatum 28-11-2022
Berichtdatum 28 november 2022

Lupasafe en Sdu nodigen accountants uit op kantoor bij Schuiteman accountants in Ede om ervaringen uit te wisselen op het gebied van Cyber Security. Waarom is dit onderwerp juist voor accountants zo belangrijk en waarom juist nu? 

Het wordt een interessante middag waarin we stilstaan bij de flink in beweging zijnde (werk)wereld van de accountant en adviseur.
Tijdens deze netwerkbijeenkomst praat Gert de Fluiter (Accountant en partner bij Schuiteman Accountants) je bij over de aankomende Europese richtlijn NIS2. Wat kun je verwachten? Een cyberaanval kan iedereen overkomen, maar biedt ook kansen voor de accountancy.

Daarnaast delen andere kantoren en bedrijven hun ervaringen:

  • DRV gaat in op hun IT audit tak en de relatie met cybersecurity. Wat komt erbij kijken om deze dienst in te richten en hoe gaat het MKB hier mee om?
     
  • Vermetten vertelt het verhaal over hun eigen beveiliging. Wat komt erbij kijken om als kantoor zelf zo veilig mogelijk te werken? Wat is de rol van een IT leverancier hierbij?
     
  • De Bedrijvenvereniging Ondernemend Veenendaal vertelt over hun initiatief om alle bedrijven in hun vereniging uit te rusten met een cyberveiligheidskeurmerk samen met de gemeente en politie.

Kortom, interessante verhalen met veel uitdagingen, maar uitdagingen betekenen ook kánsen en daar praten we graag met je over door tijdens deze interactieve netwerkbijeenkomst.

Inschrijven
De ruimte is beperkt, dus inschrijven voor deze gratis bijeenkomst is gewenst. Dit kan via het inschrijfformulier.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Cybersecurity
Bronvermelding Sdu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED