Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Compliance schil Sultan CRM

Plaatsingsdatum 17-12-2022
Berichtdatum december 2022

In samenwerking met een aantal accountantskantoren heeft Sultan CRM recentelijk een compliance schil ontwikkeld. Deze compliance schil helpt het accountantskantoor grip te krijgen op het proces rondom compliancy en reikt verder dan alleen de opdrachtaanvaarding en het vastleggen van de continuïteit. 

Gestroomlijnd
De toepassing zorgt ervoor dat het compliance proces integraal wordt gedigitaliseerd en gestroomlijnd.

Voorts kan met API’s informatie worden opgehaald uit diverse CRM-systemen.

In de toepassing zijn slimme vragenformulieren (OKB/review) en workflows ontwikkeld om efficiënter te werken en tevens goed zicht te houden op alle lopende zaken. De toepassing geeft niet alleen direct inzage in de nog te starten compliance issues maar ook bij wie de volgende actie ligt. De beslissingsbevoegde personen binnen de organisatie worden betrokken in het besluitproces en ontvangen derhalve tijdig een signaal

Integriteit
Voorts kan o.a. de integriteit van alle klanten eenvoudig digitaal gemonitord worden. Het bestuur van een kantoor ziet in één oogopslag wat het risicoprofiel van de klantportefeuille is. Het klantbeeld dat uit de klant- en opdrachttoetsing ontstaat is een uitstekende basis voor de SIRA. Het maakt niet uit of het een klein, middelgroot of groot accountantskantoor betreft, de compliance schil zorgt ervoor dat het kantoor in controle is over alle compliance gerelateerde onderwerpen.

Compliance SultanCRM

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren
Bronvermelding Sultan Software
Internet URL Sultan Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED