Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

VDL Enabling Technologies Group kiest Infor voor modernisering ERP

Plaatsingsdatum 11-01-2023
Berichtdatum 11 januari 2023

Infor, de industry cloud company, kondigt aan dat VDL Enabling Technologies Group (ETG) uit Eindhoven de Infor CloudSuite Industrial Enterprise inzet voor de modernisering van haar Baan ERP-oplossing. Infor ondersteunt VDL ETG met deze stap naar de cloud en de realisatie van hun ‘digitale fabriek’ visie.

VDL ETG gaat de CloudSuite Industrial Enterprise van Infor gebruiken voor uitrol van ERP in dit high-tech cluster van VDL Groep. VDL ETG is onder meer verantwoordelijk voor het produceren van modules van microchipmachines voor klanten in de semiconductor industrie. Door deze stap worden de kernproductieprocessen, de financiële- en bedrijfsadministratie en diverse andere onderdelen naar de cloud gebracht. Met de implementatie van Infor’s cloud enterprise resource planning (ERP) oplossing wordt de beoogde digitale transformatie, verdergaande automatisering van processen en verbeterde, real-time informatievoorziening vormgegeven. Hiermee verwacht VDL ETG de productiekwaliteit, de efficiëntie en de schaalbaarheid van operationele processen te optimaliseren.

Minimaal risico, maximale mogelijkheden
Charel van Hoof, digital transformation executive bij VDL ETG, zegt over de keuze voor Infor: “Wij werkten met een Baan-systeem. Omdat Baan is opgegaan in Infor en Infor een goede aansluiting biedt op onze business processen, was de keuze logisch en we konden zo een big-bang-overstap vermijden. We stappen ‘horizontaal’ over zodat voor mensen de processen en bijvoorbeeld codenummers herkenbaar blijven. Dus digitale transformatie in telkens kleine, overzichtelijke delen van onze systemen. Voor ons is het grote voordeel dat veel features in Infor’s CloudSuite zijn geïntegreerd. Vroeger hebben we veel deelapplicaties zelf ontwikkeld. Dat is nu niet meer nodig. Minimaal change management en dus minimaal risico, maar maximale features en mogelijkheden.”

 

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Infor
Internet URL Infor

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Brouwerij Duvel Moortgat kiest voor planning- en schedulingtools van Infor [15-11-2021]

Amsterdam UMC kiest voor ERP-platform van Infor en Apex Systems [08-10-2021]

Infor CloudSuite Automotive ondersteunt transformatie van Koninklijke Nedschroef [06-05-2021]

Infor CloudSuite Financials & Supply Management nu beschikbaar in de Benelux [29-06-2020]

Europa's grootste retail bloemenleverancier moderniseert ERP-omgeving om de concurrentie voor te blijven [25-06-2020]


Woensdag 15 februari 2023
Praktijkdag scan, herken en factuurverwerking 2023

Laat je informeren over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van scannen & herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Wat zijn alternatieven voor Dizzydata en welke kansen biedt eFactureren en Peppol. Kortom: welke toepassingen zijn voorbereid op de toekomst van morgen.
Meer informatie en aanmelden.
 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED