Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Unit4 lanceert Unit4 Marketplace

Plaatsingsdatum 18-01-2023
Berichtdatum 17 januari 2023

Unit4, leider in zakelijke cloudapplicaties voor mensgerichte organisaties, kondigt vandaag de lancering van de Unit4 Marketplace aan. Dit nieuwe platform biedt zijn ISV-, reseller- en servicepartners de mogelijkheid om innovatieve applicaties voor verticale markten aan te bieden met een kant-en-klare integratie met de ERP-oplossingen van Unit4.

Met de Unit4 Marketplace kunnen organisaties gemakkelijk innovatieve oplossingen van partners van Unit4 verkennen en inzetten ter aanvulling op de oplossingen die ze al gebruiken. Klanten kunnen het aanbod filteren op verticale markt, regio of functioneel gebied. Dankzij kant-en-klare integraties kunnen organisaties bezuinigen op intern programmeerwerk. Aan de lancering van Unit4 Marketplace doen negen van zijn wereldwijde partners mee. Het platform biedt hen de kans om nieuwe doelgroepen te bereiken.

Developer4U-programma
Het nieuwe platform is een aanvulling op het Developer4U-programma van Unit4. Dit programma helpt partners met het ontwikkelen van uitbreidingsmodules, waarbij zij toegang krijgen tot programmeeromgevingen, technische trainingen en hulp bij de ontwikkeling van applicaties. Binnen een jaar hebben verschillende partners al negen applicaties ontwikkeld. Deze zijn voor klanten beschikbaar via de Unit4 Marketplace.

Gebruik in combinatie met ERP-systeem en Financials-oplossing
De Unit4 Marketplace doet beroep op de innovatie- en ontwikkelingscapaciteit van partners om tegemoet te komen aan de behoeften van klanten. De applicaties die partners aanleveren vormen een combinatie met het ERP-systeem en de Financials-oplossing van Unit4. Het aanbod omvat een combinatie van kernproducten, ERP-mogelijkheden, data-integratie op basis van Industry Mesh en diensten en producten van ISV-partners.

45 oplossing al beschikbaar
Er zijn momenteel al 45 oplossingen beschikbaar in de Unit4 Marketplace, waarbij ieder kwartaal verder wordt uitgebreid. Nieuwe functies omvatten onder meer op verbruik gebaseerde prijzen, geïntegreerde mogelijkheden voor e-signing en kredietbeoordeling, ondersteuning voor het voldoen aan de lokale wetgeving en automatisch onderhoud van leveranciersgegevens. Partners kunnen op elk gewenst moment aan dit programma deelnemen.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > Boekhoudsoftware, Soort > ERP
Bronvermelding Unit4
Internet URL Unit4

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Unit4 zorgt met nieuwe Smart Automation Services voor slimme ERP-functionaliteit [20-03-2024]

Gemeente Delft kiest voor Unit4 ERPx [18-01-2024]

Hogeschool Rotterdam kiest voor Unit4 ERP [01-11-2023]

Gemeente EIndhoven kiest voor toekomstbestendige financiële processen met ERPx van unit4 [31-08-2023]

WTS Energy kiest Unit4 voor internationaal financieel systeem [24-05-2023]


Onerzoeksbureau GBNED