Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Nieuwe release Exact Onlne met onder meer nieuwe generatie bankkoppelingen voor ABN AMRO en ING

Plaatsingsdatum 09-02-2023
Berichtdatum 7 februari 2023

Exact presenteert zijn jaarlijkse Winter ’23 Release met updates die het mkb ondersteunen. Blijven innoveren en automatiseren is cruciaal nu ondernemers in een economisch uitdagende tijd zitten. De release bouwt voort op een aantal belangrijke productinnovaties, zoals een nieuwe generatie voor de PSD2-bankkoppeling in Exact Online.

Verdere automatisering in Exact Online:

 • Taken toevoegen aan werkprogramma
  Exact Online Jaarrekening is samen met Exact Online Fiscaal één van de twee nieuwe oplossingen die onlangs zijn toegevoegd aan de accountancy suite. Niet alleen staat de nieuwe fiscale jaargang klaar, maar het is eveneens mogelijk gemaakt om taken toe te voegen aan het standaard werkprogramma. Zo kun je het standaard werkprogramma gemakkelijk klant specifiek maken. Hierdoor werk je, zonder de klant specifieke situatie uit het oog te verliezen, op een gestandaardiseerde werkwijze al je opdrachten uit.
    
 • Nieuwe generatie bankkoppelingen voor ABN AMRO en ING
  Klanten van ABN AMRO en ING krijgen via Exact Online voortaan minstens vier keer per dag een overzicht van de laatste transacties en houden volledige controle over de toegang tot hun bank. Bovendien kunnen ABN AMRO-klanten binnenkort ook direct betalingen en incasso’s doen vanuit Exact online. Dit is allemaal mogelijk door de nieuwe PSD2-bankkoppelingen, die binnenkort beschikbaar komen.
    
 • Automatisch toewijzen bankafschriftregels
  Bij het toewijzen van bankafschriftregels wordt bijna altijd gekozen voor de eerste (beste) suggestie. Om tijd en handmatig werk te besparen, kunnen Exact-klanten vanaf nu altijd de beste suggestie toegewezen krijgen. Om controle te behouden voegt de software de status 'aandacht vereist ' toe voor afschriftregels die waarschijnlijk nog een check nodig hebben. Deze status verschijnt bijvoorbeeld wanneer het om een deelbetaling gaat, of wanneer er meerdere suggesties zijn.?
    
 • Sneller werken met boekingstemplates
  Als accountant is het werken met boekingstemplates nu ook mogelijk in Exact Online. Handig voor bedrijven die te maken hebben met terugkerende facturen, waarbij ze kosten willen uitsplitsen over meerdere grootboekrekeningen of kostenplaatsen. Bij het aanmaken van een boekingsvoorstel wordt voortaan ook rekening gehouden met deze templates, waardoor ze automatisch correct worden ingevuld.

Meer over Exact Online.
  

Categorie(n) ZZP'ers en klein MKB, Branche > Accountantskantoren, Robotic (accounting) en AI, Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, ICT Innovatie, Soort > Boekhoudsoftware, PSD2
Bronvermelding Exact Online

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED