Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Onderzoek

Terugblik en presentaties praktijkdag: scan, herken en elektronische factuurverwerking 2023

Plaatsingsdatum 17-02-2023
Berichtdatum 17 februari 2023

Op woensdag 15 februari 2023 heeft in Expo Hoevelaken de praktijkdag "scan, herken en elektronische factuurverwerking" plaatsgevonden. Aanbieders hebben hun oplossingen getoond aan de deelnemers en vanuit de praktijk is ervaring gedeeld met toepassingen op het gebied van scan- en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Ook het gelijknamige rapport is op deze dag gepubliceerd en mondeling toegelicht. 

Praktijkervaring

Isolde Goulooze heeft met haar administratiekantoor Finance Anders veel oog voor de inzet van ICT en robotic accounting. Op het gebied van scannen en herkennen van boekingsdocumenten heeft Isolde uitgebreide praktijkervaring opgedaan met Basecone en Blue10. Ook heeft Isolde ervaring met de scan- en herken functionaliteit vanuit Exact Online zelf. Isolde haar opgedane ervaring gedeeld op het gebied van scannen en herkennen van boekingsdocumenten, mede in relatie tot haar visie m.b.t. robotic accounting en dus zo efficiënt mogelijk werken.
Download presentatie van Isolde Goulooze (PDF).

Corné de Bruin van De Bruin Consultancy heeft in de accountancy de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met meerdere toepassingen op het gebied van scan- en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van de standaard UBL, PDF facturen en het Peppol netwerk. Corné deelde met name zijn praktijkervaring die hij heeft opgedaan met zowel Basecone als Zenvoices
Download presentatie van Corné de Bruin (PDF).

Toepassingen
De volgende aanbieders hebben een introductie van hun toepassingen gegeven en een nadere toelichting en/of demo's op de informatiemarkt: 

Rapport
De gids "Elektronisch factureren en scannen en herkennen" geeft uitgebreid inzicht in toepassingen voor scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. In totaal hebben ruim 30 leveranciers meegewerkt aan het rapport. Enkele leveranciers hebben een speciale bijdrage geleverd m.b.t. machine learning.
Meer informatie en opvragen gratis rapport...
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, UBL en Peppol, Branche > Financials, Robotic (accounting) en AI, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED / ICT Accountancy
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED / ICT Accountancy

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

Externe- en interne rapportages, BI en AI: terugblik seminar 29-5-2024 [01-06-2024]

Cybersecurity toegepast op uw kantoor: presentaties beschikbaar [14-10-2021]


Onerzoeksbureau GBNED