Softwarepakketten.nl
EXACT Software

Onderzoek

Terugblik en presentaties praktijkdag: scan, herken en elektronische factuurverwerking 2023

Plaatsingsdatum 17-02-2023
Berichtdatum 17 februari 2023

Op woensdag 15 februari 2023 heeft in Expo Hoevelaken de praktijkdag "scan, herken en elektronische factuurverwerking" plaatsgevonden. Aanbieders hebben hun oplossingen getoond aan de deelnemers en vanuit de praktijk is ervaring gedeeld met toepassingen op het gebied van scan- en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Ook het gelijknamige rapport is op deze dag gepubliceerd en mondeling toegelicht. 

Praktijkervaring

Isolde Goulooze heeft met haar administratiekantoor Finance Anders veel oog voor de inzet van ICT en robotic accounting. Op het gebied van scannen en herkennen van boekingsdocumenten heeft Isolde uitgebreide praktijkervaring opgedaan met Basecone en Blue10. Ook heeft Isolde ervaring met de scan- en herken functionaliteit vanuit Exact Online zelf. Isolde haar opgedane ervaring gedeeld op het gebied van scannen en herkennen van boekingsdocumenten, mede in relatie tot haar visie m.b.t. robotic accounting en dus zo efficiënt mogelijk werken.
Download presentatie van Isolde Goulooze (PDF).

Corné de Bruin van De Bruin Consultancy heeft in de accountancy de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan met meerdere toepassingen op het gebied van scan- en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking op basis van de standaard UBL, PDF facturen en het Peppol netwerk. Corné deelde met name zijn praktijkervaring die hij heeft opgedaan met zowel Basecone als Zenvoices
Download presentatie van Corné de Bruin (PDF).

Toepassingen
De volgende aanbieders hebben een introductie van hun toepassingen gegeven en een nadere toelichting en/of demo's op de informatiemarkt: 

Rapport
Het rapport "Scan en herken van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking" geeft uitgebreid inzicht in toepassingen voor scannen en herkennen van boekingsdocumenten en elektronische factuurverwerking. Met als bijlage het "Scan, Herken en eFactureren landschap". In totaal hebben ruim 30 leveranciers meegewerkt aan het rapport. Enkele leveranciers hebben een speciale bijdrage geleverd m.b.t. machine learning.
Meer informatie en opvragen gratis rapport...
   

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, UBL en Peppol, Branche > Financials, Robotic (accounting) en AI, Soort > (Elektronisch) factureren
Bronvermelding Onderzoeksbureau GBNED / ICT Accountancy
Internet URL Onderzoeksbureau GBNED / ICT Accountancy

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


AFAS Software


KING Software


Gerelateerde berichten

ICT Accountancy standaarden: gegevensmodellen en gegevensontsluiting voor BI en via APIs [12-04-2023]

Cybersecurity toegepast op uw kantoor: presentaties beschikbaar [14-10-2021]

De overgang van BAPI naar Digipoort: waar moet u rekening mee houden? [05-11-2013]

Van boeking tot app: boeken met de Smartphone [30-12-2012]

(Samen)werken in the cloud: aanbod online toepassingen, o.a. boekhouden en portaaltoepassingen voor de accountancy [10-05-2012]


Onerzoeksbureau GBNED