Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

TimePlan en Timegrip bundelen krachten met steun van Main Capital

Plaatsingsdatum 04-03-2023
Berichtdatum 3 maart 2023

Het Deense TimePlan, gesteund door Main Capital Partners (“Main”), zit middenin een groeitraject om leidende Europese Workforce Management provider te worden. Het bedrijf heeft de afgelopen jaren een aanzienelijke groei doorgemaakt en heeft een succesvolle staat van dienst laten zien in het benutten van technologie om operationele efficiëntie, productiviteit en klanttevredenheid te stimuleren. De overname van Timegrip is een eerste stap in de buy-and-build-strategie van TimePlan sinds de start van de samenwerking met Main in november 2022.

Timegrip, opgericht in 2006 in Oslo, is een Noordse softwareleverancier van oplossingen voor flexibel personeelsbeheer ('WFM') en telt 20 werknemers. Timegrip helpt meer dan 11.000 afdelingsmanagers in Scandinavië om inzicht, controle en transparantie te krijgen over personeelsplannen. Dit stelt hen op hun beurt in staat om efficiëntere en harmonieuzere interacties tussen werknemers te creëren. Timegrip bedient momenteel meer dan 150 klanten en wordt gebruikt in meer dan 10 landen in heel Europa. Het klantenbestand bestaat uit bedrijven als Circle K Europe, XXL, GinaTricot, Sport1, Europris en GrandVision Group met ondernemingen door heel Europa, zoals VisionExpress en Synoptik.

TimePlan Group, een toonaangevende leverancier van WFM-software in Scandinavië
Timegrip is de eerste overname door TimePlan. De combinatie stelt de TimePlan Group in staat om geografisch en technisch uit te breiden, waardoor de waarde propositie voor klanten in de WFM-markt op de lange termijn verbetert. Met meer dan 400 klanten die worden bediend via lokale kantoren in Denemarken, Noorwegen en Finland, zal de gecombineerde groep goed gepositioneerd zijn om een toonaangevende Scandinavische WFM-aanbieder te worden. Met de combinatie van de kwaliteiten van Timegrip zal TimePlan in staat zijn om hun huidige productaanbod uit te breiden tot een allesomvattende aanbieder voor personeelsbeheer, ontworpen om zowel kleine tot middelgrote bedrijven te ondersteunen bij hun groeitraject.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Main Capital Partners, Timeplan en Timegrip
Internet URL Main Capital Partners, Timeplan en Timegrip

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

FleetGO Group bundelt krachten met Belgisch softwarebedrijf EuroTracs [16-05-2023]


Onerzoeksbureau GBNED