Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Pro4all vormt nieuw strategisch partnerschap met PMG

Plaatsingsdatum 14-03-2023
Berichtdatum 14 maart 2023

Vandaag hebben Pro4all en in het München gevestigde PMG hun strategische samenwerking aangekondigd. Dit partnership is de eerste stap in de ambitie om dé Europese bouwsoftwaregroep te vormen. Pro4all ging vorig jaar de samenwerking aan met software-investeerder Main Capital Partners (‘Main’) om deze ambitie te realiseren. 

PMG, opgericht in 2009 met hoofdkantoor in München, is een toonaangevende softwareleverancier voor de bouw- en vastgoedsector. Het hoofdproduct PAVE is een samenwerkingsplatform dat de gehele levenscyclus van bouwprojecten ondersteund. De kern van PAVE is een uitgebreide CDE (Common Data Environment), aangevuld met modules zoals workflows, projectmanagement, BIM en kostenbeheersing. PMG ondersteunt meer dan 250 bouw- en vastgoedbedrijven met 1000 actieve projecten, voornamelijk in de DACH-regio. Al meer dan 10 jaar onderhoudt PMG een sterke relatie met haar klant Rohde & Schwarz.

Bouwen aan een vooruitstrevende Europese softwaregroep om de bouw verder te helpen
Het gecombineerde productportfolio van Pro4all en PMG is uniek gepositioneerd om de bouwsector verder te helpen met het digitaliseringsproces. Samen zullen de bedrijven een diverse groep van ruim 1.000 klanten bedienen verspreid over de bouw- en vastgoedsectoren. De sterke marktaanwezigheid in de Benelux en DACH-regio biedt een solide en internationaal perspectief voor uitbreidingen naar andere Europese landen. De gecombineerde groep stelt momenteel in totaal 100 mensen te werk.

Meer informatie:
- Pro4all
- PMG
 

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > Projectmanagement en -planning, Soort > ERP
Bronvermelding Main, Pro4all en PMG

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 29 mei 2024
Seminar software voor externe- en interne rapportage, BI en (liquiditeit)planning

Financials en andere geïnteresseerden die geïnformeerd willen worden over de laatste stand van zaken en aanbod op het gebied van software voor rapportages, BI, (liquiditeits)planning en de invloed van AI.
Meer informatie.

Kleisteen

Informer Software


Bjorn LundenTimewriter

AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED