Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Priority ERP gaat de concurrentie aan met gevestigde ERP-giganten als SAP, Microsoft, Netsuite, Sage, Unit 4 en IFS

Plaatsingsdatum 08-04-2023
Berichtdatum 4 april 2023

Op 8 en 9 maart 2023 vond het jaarlijkse ERP HEADtoHEAD evenement van Lumenia, een vooraanstaand onafhankelijk ERP-consultancybedrijf uit het Verenigd Koninkrijk en Ierland, plaats in Milton Keynes. Tijdens dit face-to-face evenement streden 12 ERP-softwareoplossingen, waaronder SAP, Microsoft, Netsuite, Sage, Unit 4 en IFS, om de titel van Best Vendor Demonstration 2023. Priority ERP, uitdager in de markt, kwam als winnaar uit de bus en ontving de 'Silver Vendor Award'.

Opmerkelijk is dat de deelname van Priority ERP aan het evenement een gezamenlijke samenwerking was tussen Priority Software Belgium en Medatech UK, één van de belangrijkste implementatiepartners van Priority in het Verenigd Koninkrijk. Dit illustreert de sterke internationale samenwerking binnen het Priority-netwerk en het vermogen om klanten wereldwijd te bedienen met geavanceerde ERP-oplossingen. 

De uitstekende demonstratie van Priority ERP werd gegeven door Phil Nicholls, Managing Director, en Iain Walsh, Sales Manager van Medatech UK, die de geavanceerde functies en mogelijkheden van de financiële en productiemodules belichtten. Hieronder vielen onder meer planning, productieorderplanning, kostprijsberekening, offertes, inkoopgoedkeuringen, beheer van kasstromen en rapportage. Deelnemers kregen bovendien antwoorden op hun vragen over productieworkflows, procesautomatisering, financieel beheer, systeemaanpassingen, personalisatie en schaalbaarheid.

Het is het tweede jaar op rij dat Priority ERP zich tussen de top drie demo’s van het evenement bevindt. Dit bevestigt de trend naar modulaire bedrijfssoftware, die niet alleen een optimale ROI (return on investment) biedt, maar ook geavanceerde flexibiliteitstools en een klantgerichte aanpak mogelijk maakt.
 

 

 

Categorie(n) Soort > ERP, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Softwareselectie, Branche > Automotive, Branche > Financials
Bronvermelding Priority Software
Internet URL Priority Software

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

 

Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED