Softwarepakketten.nl
Surepay IBAN-Naam check
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

IBAN-Naam Check uitvinder SurePay lanceert eerste radiocampagne

Plaatsingsdatum 11-04-2023
Berichtdatum 11 april 2023

SurePay, de uitvinder van de IBAN-Naam Check, die consumenten kennen van hun bankieren app, heeft aangekondigd dat het een radiocampagne zal lanceren op BNR Nieuwsradio. Doel is om de naamsbekendheid te vergroten en het gebruik van zijn online portal te stimuleren. In dit portal, kunnen online naam, rekeningnummers, KVK- en BTW-nummers worden gecontroleerd. Hiermee worden fraude en fouten voorkomen. De campagne is gericht op de zakelijke doelgroep.

Volgens Ramon Verweij, Head of Marketing van SurePay, worden bedrijven vaak het slachtoffer van fraude, zoals spookfacturen, wat kan leiden tot financiële verliezen en reputatieschade. De IBAN-Naam Check van SurePay biedt een oplossing voor dit probleem en zorgt bovendien voor minder fouten en meer snelheid bij het aanmelden van nieuwe klanten, leveranciers of medewerkers.

De radiospots worden uitgezonden op BNR Nieuwsradio, om de zakelijke doelgroep te bereiken. Tijdens de periode geldt ook een actieaanbod, waarmee elke onderneming of organisatie 50 checks gratis kan doen.

SurePay is opgericht in 2016 en levert de IBAN-Naam Check aan vrijwel elke Nederlandse bank. Meer dan 300 bedrijven, waaronder verzekeringsmaatschappijen, pensioenfondsen en energiebedrijven, gebruiken de IBAN-Naam Check via een API om fraude en fouten in bedrijfsprocessen, zoals bij het onboarden van nieuwe klanten of leveranciers, te beperken.

De IBAN-Naam Check portal is geïntroduceerd in januari 2023 en blijkt nu al een groot succes. Vele organisaties, zoals gemeenten, provincies, FMCG en HR/payrolling maken dagelijks gebruik van het platform.

Meer over de IBAN-Naam Check van SurePay.
  

Categorie(n) Tech startups, Branche > Accountantskantoren, GRC en Assuring, Cybersecurity, Branche > Financials
Bronvermelding SurePay

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED