Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

FleetGO Group bundelt krachten met Belgisch softwarebedrijf EuroTracs

Plaatsingsdatum 16-05-2023
Berichtdatum 16 mei 2023

Logistieke softwareleverancier FleetGO Group neemt met steun van software-investeerder Main Capital Partners ("Main") het Belgische softwarebedrijf EuroTracs over. De overname van EuroTracs is de tweede add-on overname sinds de initiële investeringen van Main Capital Partners in Wanko en FleetGO in Q3 2022, die samen de FleetGO Group vormden.

De combinatie van EuroTracs en FleetGO Group zorgt voor een uitgebreider productaanbod met sterke gedeelde expertise, technologisch leiderschap en een breed geografisch bereik. Klanten kunnen zo hun orders efficiënt beheren, de zichtbaarheid van de supply chain verbeteren en concurrerend blijven in een voortdurend veranderend economisch klimaat. Recente ontwikkelingen hebben aangetoond dat de steeds complexere uitdagingen van de logistieke sector moeten worden aangepakt.

De investering van Main toont de waarde aan van de ontwikkeling van softwareoplossingen die onderling verbonden netwerken beheren, de zichtbaarheid van de supply chain vergroten en de procesefficiëntie verbeteren.

Versterking en uitbreiding van de marktpositie van de FleetGO Group
De FleetGO Group biedt een uitgebreide softwareoplossing voor magazijnbeheer, routeoptimalisatie, telematica en vlootbeheer en heeft een sterke voetafdruk in de DACH regio en Benelux. De toevoeging van het cloud-gebaseerde TMS platform eTrans en cloud- gebaseerde orderuitvoeringsoplossing eConnect ontwikkeld door EuroTracs bouwt verder op de strategie van FleetGO Group om een holistische product suite te creëren met transport- en orderbeheer, magazijnbeheer, activabeheer, routeplanning, telematica, tachymetrie en vlootbeheer functionaliteiten. Bovendien heeft EuroTracs een sterke marktpositie opgebouwd in België en Frankrijk, die als een belangrijk startpunt zal dienen voor de toekomstige internationale expansie van de FleetGO Group.
  

Categorie(n) Soort > Logistiek, Soort > ERP, Branche > Dienstverlening
Bronvermelding Main Capital Partners
Internet URL Main Capital Partners

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED