Softwarepakketten.nl
 
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Bizcuit verbetert Basecone-integratie voor naadloze factuurverwerking

Plaatsingsdatum 08-06-2023
Berichtdatum 8 juni 2023

Bizcuit, toonaangevende aanbieder van financiële softwareoplossingen, heeft de Basecone-integratie binnen het  platform verder verbeterd. Met deze verbeteringen kun je nu moeiteloos en snel facturen en bonnen afleveren bij verschillende boekhoudsystemen. Waaronder SnelStart, Exact Online, Twinfield, Accountancy Gemak en Visma eAccounting.

Een van de belangrijkste verbeteringen is de beschikbaarheid van uitgebreide instructies en uitleg binnen de Bizcuit app, waarin de functionaliteiten en het gebruik van de Basecone-integratie worden belicht. Deze extra informatie helpt om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de integratie.

Daarnaast hebben we een nieuwe optie toegevoegd aan de app, waarmee u kunt kiezen of u uw documenten vanuit Bizcuit alleen in PDF-formaat wilt afleveren of ook in UBL XML-formaat wilt verzenden naar Basecone. Dit biedt u extra flexibiliteit, zodat u kunt kiezen welk formaat het meest geschikt is voor uw specifieke behoeften en eisen.

De verbeterde Basecone-integratie zal naar verwachting bijdragen aan een efficiëntere en geautomatiseerde verwerking van facturen en bonnen voor ondernemers en boekhoudprofessionals die gebruikmaken van het Bizcuit-platform.
  

 

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > (Elektronisch) factureren, SAAS, Cloud Computing, Soort > Boekhoudsoftware, Robotic (accounting) en AI, Soort > Portaaltoepassingen
Bronvermelding Bizcuit en Basecone
Internet URL Bizcuit en Basecone

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Woensdag 11 oktober 2023
Seminar RPA en robotic accounting

Robotic accounting

Robotic Process automation (RPA), Business Intelligence (BI), Artificial Intelligence (AI) in Business applicaties, Sustainability geïntegreerd in boekhoudsoftware, E-factureren en de Gids boekhoudsoftware 2023 en innovaties.
Meer informatie en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Gerelateerde berichten

Accountants en ondernemers werken nu nog digitaler samen door de integratie van Hix Questions in Bizcuit [14-09-2023]

Bizcuit en Hix (voorheen bekend als SecureLogin) zijn een partnership aangegaan [04-07-2023]

Bizcuit en Rabobank introduceren samen financiering in een minuut [17-10-2022]

Bizcuit koppelt met Twinfield [04-04-2022]

Partnership Bizcuit en Lyanthe: optimaal samenwerken voor accountants en ondernemers [02-12-2021]


Onerzoeksbureau GBNED