Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Hoe Nmbrs frustraties van HR oplost met software

Plaatsingsdatum 25-10-2023
Berichtdatum Oktober 2023

Je kent het vast wel, het eindeloos overzetten van medewerkersgegevens van het ene systeem naar de andere. En voor je het weet zit er een fout in de berekening en moet je overnieuw beginnen. Het gebeurt gelukkig weinig maar het is wel enorm frustrerend áls het gebeurt. In deze blog nemen we je mee in 3 veelvoorkomende frustraties in het HR vak en de oplossing van Nmbrs in de software.

Vertraging in projecten door inefficiënte processen
Soms heb je het gewoon druk. En je collega’s ook. Met een vol hoofd kan je gemakkelijk belangrijke taken of mijlpalen voor medewerkers vergeten. Logisch, want je to-do list is al zó lang dat je het op papier moet zetten. Dit resulteert in vertraging in projecten door jou of je collega’s. Met de HR workflows in de HR software van Nmbrs stel je een systeem workflow in of zet je eigen workflow op. Zo deel je automatisch taken uit aan betrokken collega’s en zet je slimme notificaties aan om herinnerd te worden aan mijlpalen. Zo vergeet je nooit meer een handtekening te zetten of een beoordelingsgesprek voor te bereiden, wel zo eerlijk voor je medewerkers toch? Hieronder zijn taken te zien van 3 verschillende HR workflows in Nmbrs.

3 verschillende HR workflows in Nmbrs

Chaotische personeelsdossiers
Orde in personeelsdossiers hebben we allemaal nodig. Vooral in een periode van drukte of grote organisatorische veranderingen wordt het onoverzichtelijk. Gelukkig zijn we wél af van de 'papieren-personeelsdossiers-in-multi-map'. Toch? (Zo niet, neem eens een kijkje in de voordelen van HR automatisering). Digitale personeelsdossiers bieden een uitkomst in chaotische momenten. Zo heb je per dossier alle cases, verlof, verzuim, belangrijke documenten en beoordelingen in één oogopslag bij elkaar in het HR-dashboard. Het grootste pluspunt? Door de cloud based software van Nmbrs is belangrijke informatie altijd en overal toegankelijk voor medewerker én HR. Zo kan je bij dringende kwesties van werknemers direct actie ondernemen. Uiteraard hebben medewerkers wél een andere omgeving dan de HR medewerker of manager.

Omgeving medewerkers

Niet in lijn zijn met wet- en regelgeving in de salarisadministratie
Eén van de grootste redenen waarom HR-professionals liever de salarisadministratie uitbesteden: de angst om fouten te maken en daardoor niet aan wetgeving voldoen. Naast dat het veel werk kost, kunnen er ook flinke boetes hangen aan deze fouten. Doordat HR en Payroll geïntegreerd is in de software van Nmbrs, voorkom je fouten in het handmatig invoeren van salariswijzigingen. Door de Payroll Run checker worden alle salariswijzigingen automatisch getoetst aan de hand van een checklist met 190 controles. Zo voorkom je dat je handelt in strijd met de Nederlandse arbeidswetgeving. Zo krijgen medewerkers altijd juist én op tijd betaald. Hieronder is te zien hoe een actiepunten lijst er uit ziet na een run controle.

actiepunten lijst na een run controle

De cruciale rol van HR
Onderschat niet de betekenis van jouw werk voor medewerkers en het werk wat je verzet als HR-professional. Hoewel het soms hectisch is, ben jij de degene die het verschil maakt in de ervaring van een werknemer op de werkplek. Net zoals je medewerkers de beste HR-service verdienen, verdien jij fijne software waar je op kan rekenen om die service te kunnen bieden én te krijgen.

Ontdekken waar Nmbrs nog meer oplossingen biedt voor HR-gerelateerde frustraties?

HR workflows
Binnen HR is het essentieel om de verschillende bedrijfsprocessen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Daarom hebben we HR Workflows ontwikkeld. Kies een systeem workflow voor taken als het aannemen van een nieuwe medewerker of maak je eigen workflow op maat.

Digitaal ondertekenen
Onderteken alle gegenereerde documenten digitaal binnen jouw Nmbrs omgeving of in de browser. Deze functie vereenvoudigt het proces en voorkomt het probleem van 'afdrukken, scannen en e-mailen'. Documenten blijven niet meer liggen, wachtend op een handtekening. Je kunt je werk gewoon direct online afhandelen.

Nmbrs Hire (Add-on)
Nmbrs Hire biedt een gestroomlijnde workflow voor al jouw recruitment-activiteiten. Je hebt een helder overzicht van de voortgang van elke kandidaat en kan de status eenvoudig aanpassen.

HR dashboards & rapportages
Nmbrs biedt een breed aanbod van verschillende HR rapportages & dashboards. Genereer met één druk op de knop overzichten over absentie-uren, verzuimpercentages, fte's en afdelingen.

Co-piloot
De co-pilot helpt je eenvoudig te navigeren door Nmbrs en houdt je op de hoogte van eventuele taken die gedaan moeten worden. Zo verlies je nooit meer een taak uit het oog en kun je razendsnel door Nmbrs navigeren.

HR signalen
Nmbrs stuurt automatische meldingen naar alle betrokkenen in de organisatie, van CEO tot HR en andere medewerkers op de werkvloer. Hierdoor worden contractverlengingen, mijlpalen en HR-taken nooit meer over het hoofd gezien.

GDPR Wizard
Nmbrs heeft verschillende medewerkerstypes, zoals 'Ex-medewerker', 'Ex-externe' en 'Afgewezen sollicitant'. Met de GDPR-tool kun je snel zien of de bewaartermijn voor specifieke gegevens van deze types is verlopen. De tool maakt het eenvoudig om deze gegevens te verwijderen zodra het nodig is.

En nog veel meer.

Download de hele functionaliteitenlijst met nog veel meer functies.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Financials, Soort > Loon-, salaris- en HRM software, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Nmbrs

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED