Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Factuurfinanciering via Bizcuit heeft mijn bedrijf flexibiliteit gegeven om te groeien

Plaatsingsdatum 28-10-2023
Berichtdatum 27 oktober 2023

De ervaring van Erwin Nijhuis met Bizcuit laat weinig te wensen over. Erwin waardeert de handige mobiele identificatie, waardoor hij zijn financiële zaken moeiteloos vanaf verschillende locaties kan regelen. Het gebruiksgemak, zelfs voor niet-Rabobank klanten, spreekt hem enorm aan. Volgens hem is de ondernemersapp van Bizcuit van onschatbare waarde voor elke ondernemer.

Groei stimuleren met factuurfinanciering
Erwin vertelt dat Rabo Factuur financiering bijdraagt aan de groei van zijn onderneming. Nadat een collega hem bekend maakte met Factuur financiering via Bizcuit raakte Erwin enthousiast over de eenvoud en snelheid ervan. Hoewel hij aanvankelijk geen financiering nodig had, besloot hij het toch te verkennen. Nu zijn bedrijf een groei doormaakt, ziet hij de noodzaak van financiering om de liquiditeit van zijn onderneming op peil te houden.

Erwin heeft zijn boekhoudsysteem, Snelstart, naadloos geïntegreerd met Bizcuit. Hij maakt gebruik van Bizcuit om de verkoopfacturen te financieren. Als ondernemer selecteert hij zelf eenvoudig welke facturen hij gebruikt voor de financiering, waardoor hij strakke controle behoudt over zijn cashpositie. Binnen 2 klikken bevestigt hij de aanvraag en het geld staat binnen 24 uur op zijn rekening. Workorange koppelt ook via Bizcuit zijn bank met zijn Snelstart omgeving. In een handomdraai scant en betaalt hij openstaande inkoopfacturen waarna de mutaties direct correct in de boekhouding worden verwerkt.

Passiegedreven ondernemerschap
Erwin Nijhuis is medeoprichter van Workorange, met vestigingen in Zutphen,  Deventer, Enschede, Almelo, Tubbergen en Haaksbergen. Hij is een gedreven ondernemer die gespecialiseerd is in het aanbieden van productie-, copacking-, opslag-, e-fulfilment diensten voor e-commerce bedrijven. Workorange is een samenwerking aangegaan met de grootste fulfilment onderneming van Nederland: Monta, waar ze ook onder licentie voor werken.  Ze hebben naast het bieden van commerciële  e-fulfilment diensten ook nog een sociale missie. Ze creëren werkgelegenheid voor mensen die thuis zitten en willen werken. Voor schoolverlaters bieden ze educatie aan jongeren, inclusief de mogelijkheid om via de praktijk hun diploma MBO Logistiek te behalen.

Factuurfinanciering via Bizcuit

5 redenen om te kiezen voor factuurfinanciering via Bizcuit:

 1. Verbeterde Cashflow; Het financieren van je facturen stelt je in staat om snel toegang te krijgen tot liquide middelen, waardoor je jouw cashflow-positie verbetert. Je krijgt financiële stabiliteit en flexibiliteit, je kunt onverwachte kosten dekken en groeimogelijkheden benutten.
    
 2. Snelle betaling van BTW en belastingen; Factuurfinanciering stelt je in staat om de BTW-belastingen die je verschuldigd bent, bij liquiditeitstekort, snel te betalen, waardoor je boetes en rentekosten kunt vermijden.
   
 3. Flexibele financieringsoptie; Factuurfinanciering is een flexibele financieringsoptie die meegroeit met je bedrijf. Of je nu behoefte hebt aan een financiering voor een enkele factuur of voor een reeks facturen, factuurfinanciering kan worden aangepast aan jouw specifieke ondernemingsbehoeften, waardoor je volledige de financiële controle hebt.
   
 4. Verbetering van klantrelaties; In tegenstelling tot factoring wordt je debiteur niet op de hoogte gesteld van de financiering. Er is dus geen 3e partij die het debiteurenbeheer voert of contact met je klant heeft. Jij houdt controle!
    
 5. Snel en eenvoudig ; Via Bizcuit hoeven klanten geen ingewikkelde trajecten te doorlopen, stukken aan te leveren of andere complexe trajecten te doorlopen. Binnen een paar klikken heb je de factuur geselecteerd en de financiering aangevraagd. Binnen 24 uur staat het volledige factuur bedrag(minus de financieringskosten) op jouw rekening.
    
Categorie(n) Branche > Financials, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, Soort > Creditmanagement en Incasso, Branche > Dienstverlening, ICT Innovatie
Bronvermelding Bizcuit
Internet URL Bizcuit

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED