Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

BCS HR Software neemt het Belgische CVWarehouse over met ondersteuning van Main Capital Partners

Plaatsingsdatum 22-05-2024
Berichtdatum 22 mei 2024

BCS HR Software (BCS), een gerenommeerde software specialist in Human Resource Management (HRM) en Payroll software, kondigt de succesvolle overname aan van CVWarehouse, een vooraanstaand Belgisch softwarebedrijf. Deze strategische stap markeert de tweede overname in België nadat eind vorig jaar epowerhr is overgenomen. Daarnaast is de combinatie met CVWarehouse alweer de zevende acquisitie sinds de strategische samenwerking met Main Capital Partners in april 2022.

Met meer dan 45 jaar ervaring is BCS een betrouwbare speler in de HR- en payrollsoftware-sector voor zowel grote als kleine ondernemingen. BCS biedt een uitgebreide HR- en Payroll oplossing die alles omvat van verzuim- en salarisadministratie tot flexibele arbeidsvoorwaarden en personeelsbeheer, met aandacht voor het welzijn van werknemers.

Opgericht in 2006 en gevestigd in Antwerpen, staat CVWarehouse bekend om haar Applicant Tracking System (ATS). Dit systeem verbetert het wervingsproces voor organisaties aanzienlijk, zo stelt het recruiters in staat om vacatures met één enkele klik op meerdere platformen te publiceren en op een intuïtieve manier vacatures en kandidaten op te volgen en te beheren. CVWarehouse is vandaag internationaal actief. In de Benelux zijn onder meer Cardoen, Van Marcke, Kinepolis, Brussels Airlines, Lineas en La Lorraine trouwe klanten, net als heel wat organisaties in de zorgsector, zoals ziekenhuisnetwerk ZNA, UZ Antwerpen, AZ Herentals en Emmaus.

Complementair productaanbod
CVWarehouse biedt een aanvullende oplossing op het productportfolio van BCS, met functionaliteiten zoals het screenen van kandidaten, het plaatsen van vacatures, het creëren van talentpools, het analyseren van aanwervingen en het volgen van het volledige aanwervingsproces. BCS richt zich momenteel op HR- en payroll oplossingen die worden gebruikt voor het bestaande personeelsbestand van de klant. Door de toevoeging van de ATS oplossing van CVWarehouse wordt het productaanbod verder uitgebreid met een belangrijke component voor het complete HR proces.
  

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Main Capital, BCS HR Software en CVWarehouse
Internet URL Main Capital, BCS HR Software en CVWarehouse

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

9 oktober 2024

Seminar Robotic accounting
Actuele ontwikkelingen op het gebied van Robotic accounting. Met dit jaar Open banking als centraal thema.
Meer info en aanmelden.


Kleisteen

Informer Software


Bjorn Lunden



Timewriter

AFAS Software


Gerelateerde berichten

BCS HR Software neemt de HR en Payroll-activiteiten van Centric over [02-06-2023]

BCS HR Group heeft, met steun van Main Capital Partners, Apployed overgenomen [06-07-2022]


Onerzoeksbureau GBNED