Softwarepakketten.nl
FiscaalOnline
HIX
Exact Software
VISMA eAccounting Accountancy

Software nieuws

Visionplanner, aanbieder van rapportagesoftware, lanceert de Zomer Boost

Plaatsingsdatum 02-07-2024
Berichtdatum 2 juli 2024

Visionplanner, de toonaangevende aanbieder van rapportagesoftware voor accountants-,  administratiekantoren en ondernemingen, lanceert de Zomer Boost 2024. Deze update introduceert nieuwe functies en verbeteringen in de modules Core, Compilation, Compilation First Edition en Insights, die de efficiëntie, veiligheid en connectiviteit van kantoren verhogen.

Inovaties in Visionplanner Core

 • Multi-Factor Authenticatie (MFA);
  Voor optimale bescherming van gevoelige financiële informatie voegt Visionplanner een extra beveiligingslaag toe. Met MFA hebben alleen geautoriseerde gebruikers toegang, wat de risico’s op datalekken en ongeautoriseerde toegang minimaliseert.
   
 • Visionplanner Connect Center;
  Het nieuwe Connect Center wordt het centrale knooppunt voor alle koppelingen met boekhoudpakketten en aanvullende cijfers. De introductie van een open API ecosysteem deze zomer maakt naadloze integratie mogelijk, wat de samenwerking en efficiëntie van accountantskantoren verbetert.

Nieuwe functies in Visionplanner Compilation

 • Beoordelingsopdrachten;
  Accountants kunnen nu eenvoudig beoordelingsopdrachten uitvoeren, wat meer zekerheid biedt over de jaarrekening. Dit is vooral nuttig voor stichtingen en grotere ondernemingen die geen volledige audit nodig hebben.

 • Inzicht in statuswijzigingen
  Deze functie biedt verbeterd inzicht in de status van dossiers en een duidelijke audittrail, zodat accountants direct kunnen zien wie welke wijzigingen heeft aangebracht en wanneer.

Verbeteringen in Visionplanner Insights

 • KPI's verslepen;
  Het aanpassen van de volgorde van KPI's is nu eenvoudiger dan ooit met de nieuwe sleepfunctie, wat zorgt voor meer flexibiliteit en gebruiksgemak.
   
 • Instelbaar specificatieniveau van rijen;
  Gebruikers kunnen het specificatieniveau van rijen in tabellen aanpassen voor beter inzicht zonder extra doorklikken.
    
 • Wijziging betaling rente financieringen in prognose;
  Rentebetalingen worden nu automatisch aan het eind van ieder kwartaal verwerkt, wat resulteert in nauwkeurigere prognoses en betere financiële planning.

Verbeteringen in Visionplanner Compilation First Edition

 • Vereenvoudiging ondertekenproces;
  Dankzij MFA is opnieuw inloggen en verificatie bij het ondertekenen van verklaringen en jaarrekeningen niet meer nodig, wat tijd bespaart en de efficiëntie verhoogt.

Joris Joppe, managing director van Visionplanner: "Met de Zomer Boost hebben we Visionplanner niet alleen functioneel verbeterd, maar ook verder geïnnoveerd door soepele integratie met andere software en extra beveiliging via MFA toe te voegen. Hierdoor kunnen accountantskantoren en ondernemers efficiënter en veiliger werken."

Om de nieuwe functies en voordelen van de Zomer Boost te presenteren en in te gaan op vragen van deelnemers, organiseert Visionplanner een Lunch & Learn webinar op donderdag 11 juli van 12:00 tot 12:45 uur. Inschrijven kan via deze link.

Meer informatie.
  

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Financial Planning and Analysis (FP&A), Audit, dossierbeheer en data analyse, Branche > Financials, Soort > Externe verslaggeving
Bronvermelding Visionplanner

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED