Softwarepakketten.nl
BCS HR Software
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

Pro4all breidt uit naar Scandinavië met de overname van Byggeprojekt

Plaatsingsdatum 04-07-2024
Berichtdatum 4 juli 2024

Vandaag kondigt Pro4all de overname van Byggeprojekt aan, een in Kopenhagen gevestigd bouwsoftwarebedrijf dat de marktpositie van Pro4all als gespecialiseerde softwareleverancier voor de Europese bouwsector verder verstevigt. Na de overname van het in München gevestigde PMG in maart 2023, markeert Byggeprojekt de tweede stap in de internationale buy-and-build strategie van Pro4all sinds het management in april 2022 een samenwerking is aangegaan met de strategische software-investeerder Main Capital Partners ("Main").

Byggeprojekt, opgericht in 2015 en gevestigd in Kopenhagen, Denemarken, is een toonaangevende softwareleverancier voor de bouw- en vastgoedsector. Het bedrijf biedt een multi-tenant SaaS-product aan met modulaire oplossingen gericht op project management, planning, documentbeheer, aanbestedingen en kwaliteitsborging. Byggeprojekt bedient meer dan 300 bouw- en vastgoedbedrijven in Scandinavië.

Bouwen aan een toonaangevende Europese softwaregroep
Door de combinatie van Pro4all en Byggeprojekt zal de nieuw gevormde groep een gediversifieerd klantenbestand opbouwen van meer dan 1.500 belanghebbenden in de bouw- en vastgoedsector. Met een sterke marktpositie in de Benelux, DACH en Scandinavische regio's, heeft het bedrijf een solide klantenbasis opgebouwd met voldoende potentieel om verder uit te breiden naar andere Europese landen. Daarnaast zien de organisaties mogelijkheden voor een sterk en uniek gecombineerd productaanbod dat goed gepositioneerd is om de bouwsector verder te digitaliseren en klanten te helpen controle te houden over hun processen, kwaliteit en kosten. Dit laatste is steeds belangrijker geworden met hoge rentetarieven en stijgende materiaalkosten. Er valt nog veel te winnen in het verder stroomlijnen van het bouwproces met behulp van software.
  

Categorie(n) Branche > Bouw en installatie, Soort > Projectmanagement en -planning
Bronvermelding Main Capital Partners en Pro4all
Internet URL Main Capital Partners en Pro4all

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED