Softwarepakketten.nl

Begrippen > Employee Self Service

Medewerkers de mogelijkheid bieden online mutaties door te voeren op het gebied van HRM of salaris (bijvoorbeeld adreswijziging door werknemer of een salarismutatie door de werkgever). Een mutatie moet dan ook automatisch bijgewerkt worden in het onderliggende HRM- of salarissysteem. Verder online informatie beschikbaar stellen, zoals salarisstroken en jaaropgaves.

Web pagina's over [ Employee Self Service ]
Cloud computing voor intermediairs
Onderzoek en artikelen op deze website over [ Employee Self Service ]
Employee Self Service (ESS) en het aanbod hiervan binnen salarissoftware (28-12-2009)
ESS treffen we aan in salaris- en HRM software die via het SAAS model wordt aangeboden of via Salaris Service Verwerking. Bij het SAAS model wordt de software als service, meestal via internet, beschikbaar gesteld. En bij salaris service verwerking is het al langer gebruikelijk om met behulp van internet mutaties door te geven of informatie op te vragen door de salarisadministrateur.
Software voor personeelsinformatie (23-03-2009)
Het aanbod van personeelsinformatiesystemen (ook aangeduid als HRM-systemen) is uitgebreid te noemen. Employee Self Service lijkt steeds meer standaard te worden binnen HRM-systemen. Het gaat dan om medewerkers zelf (online) toegang geven te geven tot hun gegevens en zelf mutaties te laten doorvoeren. In relatie tot de salarisadministratie kunnen medewerkers dan ook hun loonstroken en jaaropgaves raadplegen.
Salarissoftware: meer dan een veredelde rekenmachine (03-01-2008)
De meeste accountantskantoren hebben ook het voeren van een salarisadministratie opgenomen in hun dienstverlening aan clienten. Er zijn ook kantoren die zich volledig richten op salaris serviceverwerking. Serviceverlening op het gebied van salarisadministratie is er de laatste jaren niet eenvoudiger op geworden. Wat te denken van alle wetswijzigingen de afgelopen jaren, de elektronische loonaangifte en andere technologische ontwikkeling zoals de digitale loonstrook en Employee Self Service(ESS). Het is natuurlijk wel zaak dat u uw clienten laat profiteren van deze ontwikkelingen.
Marktanalyse salarissoftware en lastenverlichting door Employee Self Service (28-10-2007)
Administratieve lastenvermindering: niet waargemaakt door de overheid, maar door Employee Self Service wel mogelijk.
En net zoals voorgaande jaren is het volledige aanbod van standaard salarissoftware voor u in kaart gebracht.
De digitale loonstrook en employee self service in opmars (30-05-2007)
Steeds meer standaard salarissoftware biedt de mogelijkheid om loonstroken digitaal aan te leveren aan personeelsleden. Onder digitaal aanleveren verstaan we dan het verzenden van een loonstrook per email en de mogelijkheid om een loonstrook digitaal op te vragen via een (beveiligde) website.
Softwarepakketten met [ Employee Self Service ] Leverancier
LogiHRM
Salarisadministratie, Employee Self Service ESS, HRM
Logihuis b.v.

Onerzoeksbureau GBNED