Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Begrippen > CMS

De inhoud van websites (zowel op het gebied van internet, intranet als extranet) wordt steeds meer een aparte discipline die losstaat van het ontwerp en de bouw van websites. Er komen steeds meer softwaresystemen op de markt om de content (inhoud) van een website te kunnen onderhouden, zonder dat de gebruiker kennis van bijvoorbeeld 'html' hoeft te hebben. Dergelijke systemen duiden we aan als Contentmanagementsystemen (CMS). 

Onderzoek en artikelen op deze website over [ CMS ]
Rapport Credit Management Software 2015-2016 beschikbaar (21-09-2015)
Vanaf maandag 21 september is het rapport “Credit Management Software 2015-2016” beschikbaar. Dit is het derde achtereenvolgende jaar waarop het Credit Management Software rapport verschijnt. Het rapport bevat zeer uitgebreide informatie over credit management in het algemeen en credit management software (CMS) in het bijzonder.
Softwarepakketten met [ CMS ] Leverancier
e-Captain
e-Captain is een online CRM & CMS platform waarmee (sport)verenigingen, stichtingen en bedrijven snel en eenvoudig leden en relaties, e.d. kunnen beheren. Incl factureren, boekhouding, website, e.a.
Dispi Software Engineering Dispi Software Engineering
Umbraco open source CMS
Een veelgebruikt, flexibel en gebruikersvriendelijk open source CMS. Fenêtre Online Solutions is heeft ruime ervaring met implementatie en integraties van Umbraco Open Source CMS.
Fenetre BV
Progress Sitefinity CMS
Een all-in-one-pakket CMS voor bedrijven die hun website naar een hoger plan willen tillen. Fenêtre Online Solutions heeft met succes omvangrijke websites gerealiseerd met het Progress Sitefinity CMS
Fenetre BV
CCI
CRM, CMS en DMS systeem in een.
CCI Groep
Plone
Plone Enterprise CMS
Zest SoftwareQuaive Social Intranet partner
Dienstverlener met [ CMS ] Toelichting
Involvit Leverancier van Umbraco CMS voor website, intranet  
Nieuwsberichten op deze website over [ CMS ]
Warme belangstelling voor Fries softwareplatform (03-03-2020)

Onerzoeksbureau GBNED