Softwarepakketten.nl

Begrippen > Creditmanagement

In wat eenvoudiger vorm bekend als debiteurenbeheer. Creditmanagement houdt zich in uitgebreide betekenis van het woord bezig met het managen en optimaliseren van de 'pre-quote to cash cycle'. In de praktijk komt dit neer op het managen en (continu) optimaliseren van: het kredietrisico, de cashflow, het quote to cash proces en de klantrelatie.

Site index over [ Creditmanagement ]
Pakketsoort - Creditmanagement, Incasso
Onderzoek en artikelen op deze website over [ Creditmanagement ]
Rapport: Creditmanagement software - Nederlandse Markt 2014 (15-03-2014)
Het onafhankelijke rapport "Creditmanagement Software" telt ruim 120 pagina's en bevat onder andere: algemene informatie over creditmanagement en incasso, aanbieders van creditmanagement-, incasso- en gerelateerde software in Nederland en interviews met gebruikers van creditmanagement- en incassosoftware. Het rapport is gratis beschikbaar.
Creditmanagement software: automatisering en optimalisatie van het pre-quote to cash proces (01-06-2013)
Creditmanagement houdt zich in de meest brede betekenis van het woord bezig met het managen en optimaliseren van de pre-quote to cash cycle op een financieel, operationeel en commercieel verantwoorde en consistente wijze. In de praktijk komt dit neer op het managen en (continu) optimaliseren van: het financieel risico, de cashflow/liquiditeit en de klantrelatie.
Verslag bijeenkomst Kennisplatform administratieve software 11-4-2013: eFactureren, Creditmanagement en eMandates (14-04-2013)
De eerste bijeenkomst van het Kennisplatform administratieve software in 2013 vond, net als in 2012, plaats op het Factuurcongres in het Evoluon Eindhoven. De volgende onderwerpen stonden op het programma, waarbij tevens enkele presentaties beschikbaar zijn: 4-rollenmodel eFactureren, Creditmanagement software en eMandates in het SEPA Euro-incasso tijdperk.
Softwarepakketten met [ Creditmanagement ] Leverancier
CreditManager
CreditManager is een web based totaaloplossing en automatiseert zoveel mogelijk alle handelingen op het gebied van debiteurenbeheer en creditmanagement.
Onguard Holding B.V.
ScoponCredit
Online creditmanagement
Scopon Finance Products BV
Trust.it
Webbased creditmanagement
TKB IT Solutions B.V.
Quercis Creditmanagement Portal
Creditmanagement add-on voor Exact
Quercis B.V.
Debiteurnet creditmanagement
Debiteurnet

Onerzoeksbureau GBNED