Softwarepakketten.nl

Begrippen > Fiscale aangiftesoftware

Software voor minimaal het samenstellen van de fiscale aangiftes voor de Vennootschaps- en Inkomstenbelasting.

Web pagina's over [ Fiscale aangiftesoftware ]
RGS: Uniform rekeningschema voor alle bedrijven
Web pagina onderdelen met [ Fiscale aangiftesoftware ]
Digipoort
Onderzoek en artikelen op deze website over [ Fiscale aangiftesoftware ]
Presentaties ICT Accountancy Jaarcongres 11-11-2015 beschikbaar: data-analyse, eFactureren, aangifte IB en VpB, RGS en UBL (13-11-2015)
Op woensdag 11 november 2015 vond in EXPO Hoevelaken voor de 14e maal het ICT Accountancy Jaarcongres plaats met ruim 260 deelnemers en 35 exposanten op de informatiemarkt. Een initiatief van Onderzoeksbureau GBNED in samenwerking met NOVAK. Actuele onderwerpen als Data-analyse, RGS, Elektronisch factureren met UBL, UBL-RGS pilot automatisch boeken en fiscale aangiftesoftware voor de IB en VpB passeerden de revue.
Fiscale aangiftesoftware voor de intermediair 2015: wat valt er nog te kiezen? (30-09-2015)
Met dit rapport wordt inzicht gegeven in het huidige aanbod van fiscale aangiftesoftware, geboden functionaliteit en gebruikerservaring. Aan u is het vervolgens de moeilijke keuze te bepalen met welke leverancier u in zee blijft of gaat.
Standard Business Reporting: bent u er klaar voor? (09-12-2010)
Dit artikel geeft inzicht in het SBR project (voorheen Nederlands Taxonomie Project (NTP) van de overheid en banken om ondernemers hun financiële gegevens elektronisch (op basis van XBRL) te laten aanleveren. Aan de orde komt onder andere: stand van zaken Belastingdienst, Verkorte winstaangifte (vWIA), fiscale aangiftesoftware, Digipoort en aan de slag met SBR.
Aanbod van fiscale aangiftesoftware en verkort of niet verkort de winstaangifte doen? (04-09-2010)
Inzicht in het aanbod van fiscale aangiftesoftware en de ontwikkeling daarvan. Met een overzicht van de soorten van fiscale aangiftes en mogelijkheden waarin deze ingediend kunnen worden bij de Belastingdienst. En antwoord op de vraag of fiscale aangiftesoftware voor de IB en VPB straks niet meer nodig als de verkorte winstaangifte IB en VPB een feit is in XBRL.
Eigenschappen elektronische aangifte Belastingdienst (30-06-2005)
Elektronische aangifte heeft betrekking op: boekhoudsoftware voor de aangifte Omzetbelasting (en de ICT), fiscale aangiftesoftware voor de aangiftes IB en VPB en tot slot salarissoftware voor de periodieke loonopgave.
Blogs op deze website over [ Fiscale aangiftesoftware ]
De juiste fiscale aangiftesoftware kiezen: je zal maar in de schoenen van een accountants- of administratiekantoor staan! (09-10-2015)
Duizenden accountants-, administratie- en fiscaal advieskantoren staan voor de keuze van nieuwe fiscale aangiftesoftware voor de IB en VPB (en soms OB). In eerste instantie leek me dat niet zo'n probleem, maar ditmaal moet ik mijn ongelijk bekennen en zou niet graag in de schoenen van een van deze kantoren staan.
Softwarepakketten met [ Fiscale aangiftesoftware ] Leverancier
Unit4 Fiscaal Gemak
Online fiscale aangiftesoftware IB en VpB
Unit4 Business Software BV

Onerzoeksbureau GBNED