Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Eenvoudige data uitwisseling met leveranciers

Plaatsingsdatum 07-01-2010
Berichtdatum 6 januari 2010

Tijd en kosten besparen?
EDI, Electronic Data Interchange, is een methode om grote hoeveelheden bedrijfsdocumenten elektronisch uit te wisselen. Documenten zoals orderbevestigingen inclusief de productinformatie met EAN artikelnummers, pakbonnen, facturen, orders en doorverkoopcijfers kunnen snel en op eenvoudige wijze worden uitgewisseld.

Automatisch gegenereerde berichten zorgen ervoor dat data-uitwisseling een stuk eenvoudiger, sneller en efficiënter wordt. Deze handige methode is compleet geïntegreerd met retailsoftware van K3 en LS Retail. Om succes te hebben in de fashionbranche, is een EDI koppeling essentieel. Retailers kunnen zo op een efficiënte manier data uitwisselen. Handmatig opgestelde papieren berichten zijn verleden tijd. Het resultaat is dat de papierstroom en menselijke fouten worden teruggedrongen en dat de berichtgeving sneller en meer automatisch gebeurt.

EDI zorgt voor betere ketenintegratie doordat de informatiestroom geautomatiseerd verloopt. Hierdoor kan een leverancier en retailer sneller reageren op veranderingen. De EDI-module van K3 heeft een koppeling met EDI serviceprovider FashionUnited Indicia, een toonaangevende EDI serviceprovider in de mode, schoenen en sportbranche. Andere EDI service providers kunnen desgewenst eenvoudig worden gekoppeld.

K3 is de fashion retailpartner. K3 heeft bewust gekozen om de software te verrijken met EDI zodat retailers beschikken over wat ze nodig hebben. Dit levert voor klanten van K3 een vergroting van productbeschikbaarheid en omloopsnelheid, vergroting van de servicegraad en vermindering van de logistieke- en voorraadkosten.

Categorie(n) Soort > (Elektronisch) factureren, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding K3
Internet URL http://www.k3l.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED