Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Centric introduceert partner Dynamicweb

Plaatsingsdatum 08-02-2011
Berichtdatum 7 februari 2011

Centric introduceert tijdens het seminar ‘e-commerce in 2011’ haar nieuwe strategische partner Dynamicweb. Dynamicweb is met meer dan vijfduizend klanten wereldwijd de grootste CMS- en e-commerce leverancier van Europa.  

De partnerovereenkomst tussen Centric en Dynamicweb is op 1 februari 2011 bekrachtigd. Overeengekomen is dat Centric het e-commerce- en CMS-platform van Dynamicweb mag verkopen en implementeren.  

Ferry Kalfsvel, directeur Centric Supply Chain Solutions: “Met Dynamicweb als platform zijn we in staat om in een zeer kort tijdsbestek innovatieve en geavanceerde websites en -winkels te ontwikkelen voor onze klanten. Dynamicweb is gebaseerd op standaardsoftware en (dus) snel en tegen concurrerend tarief te implementeren. Bovendien is de software gebaseerd op Microsoft-technologie en daardoor goed te integreren met Dynamics AX en CRM 2011.”

Seminar ‘e-commerce in 2011’
Juriaan Pinkse - CEO van Dynamicweb Nederland - is een van de vier sprekers tijdens het door Centric georganiseerde seminar ‘e-commerce in 2011’. Het seminar vindt plaats op vrijdagochtend 18 februari 2011 op het hoofdkantoor van Centric in Gouda. Tijdens het event geven verschillende deskundigen aan de hand van praktijkvoorbeelden hun visie op online verkopen en het te behalen rendement. 

Categorie(n) SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Persbericht Centric
Internet URL http://www.centric.eu

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED