Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Goed koppel: webservices loket.nl & Softbrick WFM

Plaatsingsdatum 19-11-2011
Berichtdatum 17 november 2011

Onlangs heeft Softbrick een koppeling gerealiseerd met de webservices van loket.nl. Deze koppeling zorgt ervoor dat de geregistreerde uren foutloos en eenvoudig naar het salarispakket van loket.nl gezet kunnen worden. Ook aan de inputzijde kan loket.nl het Softbrick WFM systeem voorzien van personeelsinformatie, wat dubbele invoer van gegevens drastisch verminderd.

Softbrick heeft standaard koppelingen met externe systemen waaronder personeelsadministratie en salarisverwerkingsystemen. Deze specifieke koppeling is uniek, omdat loket.nl een volledige online applicatie is en de gegevensuitwisseling via de webservices verloopt. De koppeling is volledig getest in de huidige Softbrick applicatie, maar zal ook beschikbaar zijn in de nieuwe online versie van Softbrick.

Loket.nl is een van de eerste aanbieders van een volledige webbased – online – applicatie voor personeelsadministratie en salarisverwerking. Loket.nl richt zich met name op accountants- en administratiekantoren. Net als Softbrick, houdt loket.nl de laatste ontwikkelingen op het gebied van HRM nauwlettend in de gaten. De functie “Employee Self-Service” is hiervan een lichtend voorbeeld.

Softbrick ontwikkelt en levert al ruim vijftien jaar Workforce Management software. Zij bieden oplossingen voor tijdregistratie, personeelsplanning, normeren, budgetteren en toegangscontrole. Softbrick zorgt ervoor dat bedrijven hun belangrijkste kostenpost –personeel- kan beheren, verlagen en voor altijd beheersen. Het resultaat: inzicht in tijd – rendement uit arbeid..

Categorie(n) Soort > Loon-, salaris- en HRM software, Branche > Accountantskantoren, Soort > Planning- en reservering software, Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding loket.nl | Van Spaendonck Services BV
Internet URL http://www.loket.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Loket.nl viert mijlpaal: de miljoenste medewerker in de applicatie is een feit! [24-10-2019]

Loket.nl is deelnemer van Zeker-OnLine [24-08-2017]

Loket.nl en Bokkz.nl gaan per direct een strategische samenwerking aan [16-07-2014]

Onderwerp: Collectieve inschrijving en sponsorschap loket.nl [20-04-2012]

Loket.nl: een van de eerste met ISAE 3402 type II-certificering [26-05-2011]


Seminar RPA en robotic accounting

Najaar 2020
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...AFAS Software


Onerzoeksbureau GBNED