Softwarepakketten.nl

Software nieuws

UNIT4 bouwt internetplatform voor MYbusinessmedia

Plaatsingsdatum 13-02-2012
Berichtdatum 13 februari 2012

UNIT4 heeft een overeenkomst gesloten met MYbusinessmedia voor de ontwikkeling van een internetplatform. De multimediale uitgever gaat het platform, dat wordt gebaseerd op Sitecore CMS, in eerste instantie inzetten voor het bouwen, beheren en hosten van nieuwswebsites.

MYbusinessmedia is een van de vier grootste uitgeverijen van vakbladen in Nederland. De 32 vakbladen en 37 websites die onder de uitgeverij vallen zijn gericht op ondernemers en professionals die continu actuele vakinformatie nodig hebben. Daarvoor hanteert MYbusinessmedia het credo 'online first': informatie wordt verspreid via diverse mediavormen, maar de online activiteiten zijn leidend.

De websites van MYbusinessmedia (MBM) zijn nu nog opgebouwd met verschillende technologieën en CMS-systemen. Die worden beheerd en gehost door verschillende leveranciers. Om het beheer en de inrichting efficiënter te maken, gaat UNIT4 een internetplatform bouwen (het MBM-platform) van modules en templates die geschikt zijn om te hergebruiken. Het platform wordt gebaseerd op de mogelijkheden van Sitecore CMS/OMS. UNIT4 zal het platform en de websites niet alleen hosten, beheren en doorontwikkelen, maar is ook partner voor de concepten en het creëren van de websites. UNIT4 is al bezig met de creatie van de eerste drie sites van MYbusinessmedia die overgaan op het nieuwe platform: textilia.nl, bengels.nl en schoenvisie.nl.

Categorie(n) Soort > Contentmanagement (CMS), Webshops, -tools, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software, Soort > eBusiness
Bronvermelding Persbericht UNIT4
Internet URL http://www.unit4.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED