Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Samenwerking Exact en Optimizers versterkt aanbod logistieke markt

Plaatsingsdatum 08-03-2013

Exact heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met certified en development partner Optimizers. In de overeenkomst is vastgelegd dat de EDI Gateway van Optimizers voortaan wereldwijd verkrijgbaar is via Exact.

De EDI Gateway is een flexibele oplossing voor electronic data interchange (EDI), een standaard voor de uitwisseling van bedrijfsdocumenten om ketensamenwerking te optimaliseren. Met EDI Gateway kunnen onder andere orders, voorraadberichten, productgegevens, pakbonnen en facturen elektronisch worden uitgewisseld. Dit maakt het mogelijk om artikelen zonder papier te registreren, wachttijden bij distributiecentra te verlagen en ontvangsten van goederen sneller en beter af te handelen.

EDI Gateway wordt door Exact aangeboden als opvolger van de bestaande EDI-modules in Exact Globe Next. Jarno van Hurne, directeur productmarketing Exact hierover: “Om te voldoen aan veranderende wensen en eisen van de markt hebben we onze bestaande EDI-mogelijkheden uitgebreid. Daarbij is de keuze gemaakt om de kracht van de bestaande en bewezen oplossing van Optimizers wereldwijd beschikbaar te maken voor onze klanten.” 
 
Heiko van der Vlugt, directeur Optimizers: "Wij zijn erg blij met deze intensieve samenwerking met Exact en verwachten met onze EDI-oplossing Exact verder te versterken in de logistieke markt."

Exact Globe Next met EDI Gateway wordt op 26 maart gedemonstreerd op de Exact demodag in Delft. Meer informatie is beschikbaar op de website.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, XML en EDI, Soort > Logistiek, Soort > EAI, Webservice en API

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED