Softwarepakketten.nl
Urios
Centralservices

Software nieuws

EuroSystems; 20 jaar Samen automatiseren van de gehele creditmanagementketen

Plaatsingsdatum 22-11-2013
Berichtdatum 22 november 2013

EuroSystems Automatisering B.V. uit Nieuwegein begon in 1993 als specialistische automatiseerder voor gerechtsdeurwaarders. Nu precies 20 jaar later automatiseert EuroSystems de gehele creditmanagementketen voor gerechtsdeurwaarders, incassobureaus, kredietverstrekkers en grote B2B en B2C organisaties. Dit jubileumjaar ging gepaard met de lancering van Credit Navigator, de opvolger van EuroDossier en de nieuwe standaard in creditmanagementsoftware.

EuroSystems werd eerder deze maand opnieuw beloond met een plek in de Main software top 50; een jaarlijkse ranking van de meest succesvolle onafhankelijke Nederlandse softwarebedrijven. Als enige ontwikkelaar van creditmanagementsoftware behaalde EuroSystems dit jaar de 44e plaats.

Erik Koch, directeur: “We hebben er met zijn allen twintig mooie en succesvolle jaren op zitten. Ik denk dat ik namens al onze medewerkers spreek als ik zeg dat we heel positief uitkijken naar de komende jaren. Onze software komt het best tot zijn recht in complexe creditmanagementomgevingen. In dat kader zitten we goed als we kijken wat er de komende jaren nog allemaal op de creditmanagementmarkt afkomt. De toenemende wet- en regelgeving en de rendementsdruk bij veel organisaties vragen om een gedegen, geautomatiseerd proces en een leverancier die de continuïteit technisch en functioneel kan waarborgen."

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Juridisch, Soort > Creditmanagement en Incasso
Bronvermelding Eurosystems
Internet URL http://www.eurosystems.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED