Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Bizz-E is App van de maand in Exact Online App Center

Plaatsingsdatum 11-06-2014
Berichtdatum 11 juni 2014

In het vernieuwde Exact Online App Center is Bizz-E verkozen tot App van de Maand. De presentatie vond plaats op 28 mei 2014. Bizz-E is een online EDI-softwareproduct van Rozis, voor het uitwisselen van digitale orders, pakbonnen en facturen met handelspartners. Het kan op een innovatieve en unieke manier gekoppeld worden met een Exact Online account.

Exact Online presenteert in het App Center ‘add-ons’ voor haar online bedrijfssoftwareproduct. Rozis is App Center Partner en haar product Bizz-E is tot App van de maand verkozen. Een pluim verdienen zowel de geoptimaliseerde aanmeldprocedure voor Bizz-E, als de manier waarop data tussen beide online softwareproducten uitgewisseld wordt.

Exact Online is de internetvariant van de bedrijfssoftware van Exact, de bekende softwareleverancier voor het MKB en accountancy. Rozis is specialist in Electronic Data Interchange (EDI), en levert EDI- software en -services voor het uitwisselen van digitale handelsberichten. Bizz-E is de online versie van haar EDI-software.

Een Bizz-E account kan worden gekoppeld met een Exact Online account om automatisch artikeldata en orders uit te wisselen. Bizz-E kan berichten versturen naar, of ontvangen van handelspartners op basis van de order- en artikeldata die in Exact Online zijn aangemaakt of gewijzigd. Grote voordeel is dat in Exact Online de orderstatus in de boekhouding automatisch bijgewerkt wordt. En ook hoeft het artikelbestand maar op één plaats ingevoerd en onderhouden te worden.

Handelspartners stellen uiteenlopende eisen aan de uitwisseling van elektronische berichten. Bizz-E maakt het gemakkelijk doordat het kant en klare aansluitingen met tientallen Nederlandse en Europese retailers heeft. Altijd en overal online zakendoen met belangrijke retailers komt voor de wereldwijde gebruikers van Exact Online met Bizz-E binnen handbereik.

Categorie(n) Soort > Logistiek, XML en EDI, Mobile computing
Bronvermelding Rozis
Internet URL http://www.rozis.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED