Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

White papers

Onhoudbare planning in de greep dankzij Limis Planner

Plaatsingsdatum 27-09-2014
Berichtdatum september 2014

Met zo’n 2.500 orderregels en 15.000 bewerkingen was onze productieplanning in Excel totaal onhoudbaar. Onze planner liep altijd achter de feiten aan, zag een bo/leneck pas op het moment dat de order al wegmoest en het kostte hem veel te veel tijd om de planning bij te werken. Plannen met Limis Planner is vele malen beter gebleken dan plannen met Excel.”.

Aan het woord de heer Sjoerd Silderhuis, account- & projectmanager bij Wemeco Nederland B.V.
Wemeco Poland sp. z o.o. is een ISO9001:2008 gecerficeerd toeleverbedrijf dat is gespecialiseerd in het seriematig produceren van producten op klantspecificatie (CMP, Customer Metal Parts)".

"Circa twee jaar geleden merkten we dat door de groei van ons bedrijf onze planning in de knel kwam en dat we moesten gaan ingrijpen om problemen voor te kunnen blijven. We kwamen in contact met Limis. Zij hadden online het ervaringsverhaal van een klant staan en wat daarin werd beschreven als probleem was precies waar wij in de dagelijkse prak.jk tegenaan liepen. Onze planning in Excel was door complexiteit en omvang onhoudbaar terwijl plannen in ons ERP pakket te statisch bleek".

Werking
Tegenwoordig plant Limis Planner alle orders automatisch. Daarbij plannen we op prioriteit, het clusteren van materialen en op omsteltijden. De volledige productieplanning wordt in Limis Planner geregeld terwijl gereedmeldingen in PlanDe CAMpagne worden gedaan middels online tijdsregistratie en stuksmelding (bv. serie 100 ex./15 ex. gereed). Limis Planner draait automatisch elke nacht een complete update van de planning en eenmaal per dag worden nieuwe orders ingevoerd middels de interface. Dit is toereikend voor ons.

Lees volledige white paper over Limis Planner.

Categorie(n) Soort > Planning- en reservering software, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Limis
Internet URL Limis

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED