Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Digitale revolutie in flexmarkt: CTB Flex wordt Pivoton

Plaatsingsdatum 03-11-2014
Berichtdatum 3 november 2014

Clarissima Capital heeft een meerderheidsbelang verworven in CTB Flex en doopt de naam om in Pivoton. De nieuwe investeringsmaatschappij van internetondernemers Erwin Rooymans en Roy Molenaar wil met het bedrijf een nieuwe digitale revolutie ontketenen in de flexmarkt.

Rooymans was eerder succesvol met vakantievergelijkingssite Zoover, die hij twee jaar geleden verkocht. “De reisbranche heeft altijd vooropgelopen met automatisering en internet, waardoor vanwege efficiency van werkprocessen en optimale online toegankelijkheid de afgelopen jaren al veel reisbureaus zijn verdwenen. Diezelfde slag willen we nu maken in de uitzendmarkt. Het beheren van een flexibele schil kan met onze nieuwe oplossing straks helemaal automatisch”, aldus Rooymans.

Grote IT-ergernis
Dankzij de financiële injectie van Clarissima Capital wordt achter de schermen namelijk hard gewerkt om de grootste IT-ergernis bij uitzenders en inleners op te lossen: een module die alle softwaresystemen snel en beheersbaar aan elkaar koppelt. Rooymans: “Met deze PaaS solution (Platform as a Service) maken we het mogelijk om alle software in workflows met elkaar te laten samenwerken. Het platform verbindt namelijk de negentig meest gebruikte systeemintegraties in de uitzendmarkt met elkaar, zoals Vendor Management Systemen, ERP systemen, vacaturebanken en communicatie met overheidsinstanties zoals UWV en De Belastingdienst. Alle functionaliteiten en data worden op een eenduidige manier via één front-end toegankelijk aan intercedenten, klanten en flexwerkers. Zo’n oplossing bestaat in de uitzendmarkt nog niet.

Categorie(n) Branche > Dienstverlening, Soort > Loon-, salaris- en HRM software
Bronvermelding Pivoton
Internet URL http://www.pivoton.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Pivoton: samenwerking met Olympia moet leiden tot verdere optimalisatie en digitalisering van de bedrijfsprocessen van Olympia [01-09-2020]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED