Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Ook SPAR kiest nu definitief voor Retail ESB-bus BlueCommunication van Newway

Plaatsingsdatum 06-11-2014
Berichtdatum 6 november 2014

Na een gezamenlijke pilotfase heeft SPAR Nederland te Waalwijk ervoor gekozen om haar ‘best of breed’ oplossingen in een moderne infrastructuur onder te brengen. In de komende jaren zal de specifieke retail BlueCommunication ESB van Newway worden gekoppeld aan alle bestaande en nieuwe software pakketten, zo ook de back-office van Centric! Daarmee wordt datatransport op een moderne manier gerealiseerd.

Harry van der Plas, CEO van Newway, enthousiast promotor van BlueCommunication ESB: “BlueCommunication ESB is een zeer dynamisch softwarepakket, dat de retailer helpt om data eenduidig en meervoudig inzetbaar te ontsluiten en/of transporteren. Zo hebben wij voor SPAR in de pilotperiode onder andere de SPAR online omgeving naadloos aan o.a. de logistieke systemen gekoppeld".

De door Newway ontwikkelde Enterprise Service Bus is naast betaalbaar en schaalbaar, inzetbaar op mobile devices, kassasystemen, desktop/tablets en centrale omgevingen. De modulaire adapters ook wel connectoren genoemd, zijn door het Newway team snel te koppelen en op maat te ontwikkelen.
De inzet van een ESB sluit perfect aan op het door SPAR ontwikkelde lange termijn IT-beleid. De geslaagde pilot in 2013 heeft de grondslag gevormd voor de verdere ingebruikname van de genoemde ESB.

Categorie(n) Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding Newway
Internet URL http://www.newway.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED