Softwarepakketten.nl

Onderzoek

CRM in de praktijk volledig vernieuwd in 2015

Plaatsingsdatum 12-03-2015
Berichtdatum 12 maart 2015

De volledig vernieuwde versie van 'CRM in de praktijk' is uit. Met veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals customer experience, customer engagement, omnichannel, cocreatie, Social CRM en big data. Ontwikkelingen die de omslag van CRM naar klantgedreven ondernemen markeren.

CRM in de praktijk
Dit boek laat zien hoe je Customer Relationship Management (CRM) met succes invoert als bedrijfsstrategie. Met veel cases, checklists en do’s and don’ts is dit boek helemaal toegespitst op de praktijk.

In 2003 verscheen de eerste uitgave van CRM in de praktijk. In de jaren daarna heeft een groot aantal organisaties zich met toenemend succes beziggehouden met CRM. Bedrijven en instellingen hebben steeds vaker aandacht voor klantgericht ondernemen en steeds meer organisaties stellen de klant centraal.

Na het bedrijfsleven hebben ook de overheid, gezondheidszorg, wooncorporaties en het onderwijs ‘CRM’ ontdekt. Organisaties zijn gedwongen door toenemende marktwerking, concurrentie en kritischer wordende consumenten voortdurend bezig om nog klantgerichter en nog succesvoller te worden. Dat dit geen gemakkelijke klus is, bewijst de praktijk van alle dag.

Steeds vaker wordt CRM in de praktijk als leidraad gebruikt bij het uitstippelen van de gewenste marsroute. Velen duizenden hebben het boek inmiddels aangeschaft en steeds meer opleidingsinstituten nemen CRM in de praktijk op in hun lesprogramma.

De afgelopen jaren heb ik van veel lezers enthousiaste reacties gekregen. Veel suggesties en verbeteringen zijn in deze volledig herziene editie van CRM in de praktijk verwerkt. Ook zijn er nieuwe praktijkcasussen en onderzoeksresultaten toegevoegd.

Derde editie: van CRM naar klantgedreven ondernemen
De derde herziene editie van CRM in de praktijk staat boordevol nieuwe trends en ontwikkelingen, zoals:
- CRM en communitymanagement: sociale netwerken, sociale media en cocreatie;
- klantgedreven innoveren en partnershipmarketing;
- customer experience, customer journey en big data;
- ontwikkelingen die kansen bieden om de klantgerichtheid van organisaties te versterken;
- nieuwe praktijkervaringen.

In deze nieuwe editie van CRM in de praktijk veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen zoals customer experience, customer engagement, omnichannel, cocreatie, Social CRM en big data. Allemaal ontwikkelingen die de omslag van CRM naar klantgedreven ondernemen markeren en nieuwe kansen bieden om de klantgedrevenheid van jouw organisatie verder te versterken. CRM in de praktijk is actueler dan ooit en dé gids op weg naar een klantgedreven organisatie.
 
Meer informatie en bestellen 
Meer informatie over CRM lees je op dit weblog of op de website van Indora. Het boek is o.a. te koop op de website van Managementboek.nl. Heb je vragen over CRM, neem dan gerust contact op.
Categorie(n) Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Indora Managementadvies
Internet URL http://www.indora.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Kleisteen

Informer software


KING


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED