Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Infor AutoRelease Cloud helpt klanten uit de automobielindustrie met EDI compliance

Plaatsingsdatum 01-07-2015
Berichtdatum 1 juli 2015

Infor introduceert een cloud-gebaseerde iSeries oplossing voor klanten uit de automobielindustrie, Infor AutoRelease Cloud. De oplossing helpt bij het minimaliseren van risico’s voor Infor AutoRelease-klanten die hun iSeries platformen niet geüpgraded hebben. Het biedt een kosteneffectief alternatief voor het upgraden van hun hardware, besturingssystemen en enterprise resource planning (ERP) oplossingen.
 
Infor AutoRelease Cloud biedt een Software-as-a-Service (SaaS) optie. Autofabrikanten en OEM-leveranciers kunnen compliant blijven met electronic data interchange (EDI) handelspartners zonder de extra uitgaven die geassocieerd worden met complete ERP-upgrades.
 
De oplossing bouwt voort op Infor’s strategische visie als leverancier van cloud-technologie, door legacy klanten te voorzien van een moderne IT-infrastructuur zonder de bijkomende kapitaalinvesteringen. Klanten uit de automobielindustrie kunnen gemakkelijk wisselen van een on-premise implementatie naar een SaaS-abonnementsmodel. Hierdoor kunnen de onderhoudskosten worden verminderd, de business continuïteit worden versterkt en de industry-level compliance met EDI handelspartners worden gehandhaafd.     
 
Het single-tenant SaaS aanbod bevat de nieuwste IBM Power Systemen en O/S evenals een automatische upgrade naar ArtForm for Bar Code Labels and Forms. De upgrade is in HTML5 ontwikkeld. Klanten kunnen bovendien profiteren van een moderne, browser-gebaseerde gebruikersinterface. Infor Implementation Accelerators zijn beschikbaar tegen een meerprijs om het cloud-migratieproces snel uit te kunnen voeren.

Categorie(n) Branche > Automotive, Soort > ERP, SAAS, Cloud Computing
Bronvermelding Infor
Internet URL http://nl.infor.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED