Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Waaraan stoort de moderne ondernemer zich: facturen in online portals

Plaatsingsdatum 22-08-2015
Berichtdatum 21 augustus 2015

"Wanneer je meer dan dertig bedrijven interviewt en je krijgt steeds over dezelfde ergernis te horen dan weet je dat je op een interessant spoor zit", aldus Dolf Kars, mede-oprichter van Storecove.

Na twaalf ondernemende jaren in de mediabranche en de verkoop van het laatste bedrijf Videostrip aan RTL Nederland gingen we op zoek naar nieuwe uitdaging. We kwamen uit in de “Fintech” hoek en bouwde een oplossing die gemak biedt voor kleine en grote bedrijven. Vooraf haddden we niet kunnen bedenken dat we een applicatie zouden bouwen die in een paar kliks zoveel tijdwinst biedt. En misschien nog wel belangrijker, een applicatie die zoveel ergenis wegneemt.”

Storecove is een online oplossing waarmee bedrijven automatisch hun portalfacturen kunnen ophalen. Deze facturen worden vervolgens direct als boekingsvoorstel in je boekhoudprogramma gezet of in je digitale brievenbus. Vroeger ontving je van KPN, Ziggo, Nuon, Park-mobile en andere een mail met de tekst “uw factuur staat klaar” en moest je vervolgens per portal inloggen en de facturen zelf ophalen. Met Storecove worden na het éénmalig koppelen van de door jouw bedrijf gebruikte portal omgevingen deze facturen automatisch opgehaald.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, SAAS, Cloud Computing, Soort > (Elektronisch) factureren, ZZP'ers en klein MKB
Bronvermelding Storecove
Internet URL http://www.storecove.com

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Storecove is nu ISO 27001 gecertificeerd [13-09-2020]

Storecove: Bidfood (voorheen Deli XL) helpt klanten aan vertaalpartij voor efficiente factuur [21-09-2018]

Storecove breekt door de 100 miljoen euro [20-06-2018]

Exact facturen direct afgeleverd op Peppol netwerk [14-04-2018]

De dienst van Storecove 100% dankzij koppeling met go2UBL [09-01-2018]


Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED