Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Reeleezee lanceert Accountancy Portal Mobile in eigen huisstijl accountantskantoor

Plaatsingsdatum 06-10-2015
Berichtdatum 6 oktober 2015

Online business solutions provider Reeleezee introduceert de nieuw versie van Reeleezee Accountancy Portal. De portal is een verlengstuk van het moderne accountantskantoor en is naast de desktop nu ook te gebruiken op tablets en smartphones. Hierdoor wordt de samenwerking tussen accountant en klant geoptimaliseerd. De klant logt in bij een vertrouwde en herkenbare online omgeving in de huisstijl van het accoutantskantoor.

Reeleezee Accountancy Portal Mobile is een platform voor online dienstverlening van de accountant naar de ondernemer. Vanaf heden is deze portal vanaf ieder device toegankelijk, van smartphone tot desktop, doordat gebruik wordt gemaakt van de laatste user-interaction (UX) mogelijkheden in een responsive design. Het verwerken van financiële documenten en het rapporteren hiervan naar de klant is met Reeleezee Accountancy Portal Mobile voortaan nog directer, sneller en efficiënter.

Wilko Stronks, CEO van Reeleezee: ‘We ontwikkelen steeds meer branding mogelijkheden voor accountantskantoren. Zo wordt de portal meer en meer het verlengstuk van de website van een accountantskantoor. Klanten komen direct in de online omgeving die de look and feel van het accountskantoor heeft. Voor het doornemen van rapporten en financiële gegevens hoeven accountants alleen nog een iPad mee te nemen op klantbezoek.’

Branding
Reeleezee maakt voor de mobiele Accountancy Portal gebruik van een responsive design. De look and feel kan volledig aangepast worden conform de huisstijl van het kantoor. Onder meer het logo en de kleurstelling van het kantoor zijn nu aanpasbaar in zowel de applicatie als de loginpagina. Hiermee kan het accountantskantoor zijn branding naar de klant uitbouwen.

Reeleezee voor accountants
Accountancy Portal (Mobile) beschikt over functies zoals klantaccordering van aangiftes en rapportages, gedeeld online dossier, document workflows, inclusief digitale handtekening en Single Sign-on naar andere online diensten. De slimme cloud-koppelingen met third party-software stellen kantoren in staat direct financiële documenten te verwerken, zodat er sprake is van één centrale en uniforme datagrondslag.

De Accountancy Portal van Reeleezee is zowel standalone als in combinatie met Reeleezee Accounting te gebruiken.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Portaaltoepassingen en eCommunity software
Bronvermelding Reeleezee
Internet URL http://www.reeleezee.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED