Softwarepakketten.nl

Onderzoek

Marktanalyse softwarepakketten voor de kinderopvangbranche

Plaatsingsdatum 22-11-2015
Berichtdatum November 2015

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. heeft een marktanalyse gemaakt van ruim tien softwarepakketten voor de kinderopvang. Het rapport biedt ondersteuning voor het maken van de keuze voor een juist pakket.

Het rapport is opgedeeld in verschillende onderdelen:

  1. In samenwerking met enkele klanten binnen de kinderopvangbranche is  een criterialijst opgesteld voor de functionaliteiten van een goed softwarepakket voor deze specifieke branche. De criteria zijn per leverancier geanalyseerd, waarvan de resultaten zijn opgenomen in de marktanalyse.
      
  2. Daarnaast is er per pakket een globale weergave gegeven van waar het pakket nu eigenlijk voor staat. Het rapport biedt een korte omschrijving van het product, mogelijke koppelingen met andere toepassingen, conversie van data, verloop van de installatie, onderscheidend vermogen, visie op de toekomst en overige vermeldingen. Zowel bij het onderscheidend vermogen als de visie op de toekomst is de leverancier aan het woord gelaten om zijn beeld en visie goed duidelijk te maken. 
        
  3. Het rapport bevat ten slotte een hoofdstuk waarin drie gebruikerservaringen per pakketaanbieder worden gepresenteerd. Hierin beschrijven verschillende klanten hun ervaringen met de pakketten.

Twan van de Wiel Administratieve Begeleiding B.V. begeleidt al jarenlang vele kinderopvang-organisaties met de opzet van hun administratieve organisatie als ook de inrichting van de vele processen die zo kenmerkend zijn voor de kinderopvangbranche. Daarnaast wordt er periodiek een overleg met controllers en managers in de kinderopvang georganiseerd.

Gratis opvragen
Download het complete rapport marktanalyse software voor de kinderopvangbranche (PDF)...

 

Categorie(n) Branche > Onderwijs, Branche > Medisch en zorg, Soort > Planning- en reservering software
Bronvermelding Twan van de Wiel
Internet URL http://www.twanvandewiel.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Seminar RPA en robotic accounting

Voorjaar 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software

MUIS Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED