Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

ValidSign distributeur innovatieve digitale ondertekeningoplossingen CoSign en DocuSign

Plaatsingsdatum 24-03-2016
Berichtdatum 24 maart 2016

ValidSign is sinds kort als distributeur van zowel CoSign als DocuSign in Deventer gevestigd in het middeleeuwse Bergkwartier en biedt vanuit een pand uit 1629 de innovatieve digitale en elektronische handtekeningoplossingen. ValidSign heeft tot en met 2015 namens ARX opgetreden als Benelux-kantoor voor ARX-CoSign. Na de overname van ARX-CoSign door DocuSign is het portfolio uitgebreid met de DocuSign oplossingen.

Organisaties hebben steeds meer behoefte aan volledig digitale processen. Digitale ondertekening van documenten en elektronische handtekeningoplossingen zijn dan ook essentieel voor het laten slagen van de digitaliseringsslag. Niets is zo vervelend als het printen, ondertekenen en weer scannen van een document waarbij het gescande document geen geldige handtekening bevat. Onder de huidige klanten van ValidSign in de Benelux bevindt zich onder andere een breed scala aan organisaties in elke branche zoals vele overheidsinstellingen, waterschappen, woningcorporaties, accountants- en advocatenkantoren, banken, verzekeraars, farmaceutische bedrijven, productie- en IT-bedrijven.

Volledige ondersteuning
Onafhankelijk van plaats, tijd en apparaat kunnen de ValidSign oplossingen worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. De oplossing kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst. De oplossingen van ValidSign worden zowel on premises als in de cloud aangeboden. Hiermee garandeert ValidSign dat documenten binnen de organisatie kunnen blijven voor het ondertekeningproces.  De oplossingen van ValidSign voldoen aan de strengste wet- en regelgeving en industriestandaards.
We hebben bewezen dat wij onze klanten, van grote multinationals tot kleine en middelgrote organisaties, volledig kunnen ontzorgen. We bieden zowel een Cloud- als een PKI-oplossing zonder de rompslomp  van smartcards en lastige implementaties”, aldus John Lageman, directeur ValidSign.

Categorie(n) Soort > Authenticatie en ondertekenen, Branche > Overheid en semi overheid
Bronvermelding ValidSign
Internet URL ValidSign

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED