Softwarepakketten.nl
erp software prodin
EXACT Software
VISMA E-accounting
E-boekhouden

Software nieuws

2016 voor Alure het jaar van de fiscale connectoren

Plaatsingsdatum 08-04-2016
Berichtdatum 7 april 2016

Het jaar 2016 wordt voor Alure een dynamisch jaar. Dat is goed nieuws, na een vrij stille periode waarin afscheid werd genomen van de naam Innolan.

Alure neemt binnen de divisie Tax & Accounting van Wolters Kluwer nu een plek in naast Twinfield en Basecone. Die organisatorische verandering vinden wij het minst spannend, aldus Alure. Martijn van de Poel: "Het jaar 2016 gaat bij ons de boeken in als het jaar van de fiscale connectoren en er zit nog veel meer in de pijplijn".

In april worden de fiscale connectoren met Fiscaal Gemak, AFAS Software en Elsevier Nextens operationeel. Hiermee kunnen accountants vanuit Alure de fiscale applicatie aanroepen, persoons- en bedrijfsgegevens synchroniseren. De komende periode wordt extra functionaliteit aan de fiscale connectoren toegevoegd. ‘Martijn van de Poel’: “Innovatie en vooruitgang bestaan in onze visie niet alleen uit het verfijnen van onze eigen producten, onze eigen dienstverlening. Het creëren van voldoende ‘communicatiemogelijkheden’ met software van andere leveranciers hoort daar ook nadrukkelijk bij. Dat is de reden waarom we dit jaar zwaar inzetten op deze fiscale connectoren.”

Aankondiging
Maar er gebeurt meer. Zo staat dit jaar ook het leveren van laagdrempelige Alure Business Intelligence-modellen op de rol. Er zal worden ingezet op de doorontwikkeling en integratie van Planning & Controle en Vaste Prijs Afspraken. Belangrijk, omdat dit precies aansluit op de veranderde wensen van uw klanten. Die willen gewoon weten waar ze aan toe zijn; geen verrassingen. Daarnaast implementeert Alure de Credit Management Connector, met onder andere de OnGuard Connector. Interessant, omdat u uw creditmanagement hierdoor met weinig inspanning adequaat, gestructureerd regelt. Niet uw core business, wél belangrijk om uw achterdeur goed op slot te houden. Ook zullen Windows10 en Office2016 dit jaar worden ondersteund. Alure zet bewust accountants in bij de ontwikkeling van haar software. Kortom, software voor accountants dóór accountants. Wie zijn doelgroep niet goed in het vizier heeft, schiet immers onherroepelijk mis.

Meer informatie over Alure...

 

 

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding Alure
Internet URL Alure

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED