Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Onkostendeclaraties digitaal verwerken met ISP-Expense

Plaatsingsdatum 29-11-2016
Berichtdatum 29 november 2016

Vincent Koks, Controller bij Rivièra Maison, vertelt: “We hebben een groot aantal onkostendeclaraties in het bedrijf. Hierbij kunnen drie soorten worden onderscheiden. De onkosten, met name reiskosten van de winkelmedewerkers, onkostendeclaraties van medewerkers en onkostendeclaraties van de buitendienst. De verwerking van deze declaraties ging middels een Excel formulier dat ingevuld, geprint en vervolgens rondgestuurd werd voor autorisatie. Na autorisatie werden deze declaraties handmatig geboekt in de administratie. Al met al een omslachtig proces met een lange doorlooptijd wat niet prettig is voor de medewerkers en, met name, de administratie zeer inefficiënt.

Snel, eenvoudig én overal ter wereld declareren
Door het onkostendeclaratieproces te automatiseren in ISP-Expense wordt dit proces veel sneller en efficiënter uitgevoerd. Ook is voor iedereen nu altijd duidelijk waar de autorisatie ligt. Voor de buitendienst medewerkers is de app een ideale oplossing. Aangezien zij niet altijd op kantoor zijn en daardoor in de gelegenheid om de bonnen te scannen, is het voor hen prettig dat zij direct de declaraties met hun smartphone kunnen uploaden en indienen. Daarnaast is het voor de declarerende medewerkers fijn dat de doorlooptijd tot uitbetaling hierdoor is verkort. Ook de afdeling administratie ervaart de voordelen doordat medewerkers zelf de kostenboeking al doen en de doorloop eenvoudiger gevolgd kan worden. Kortom: wij ervaren zeker al efficiency voordeel en werken samen met ISProjects aan verdere fine-tuning van de module!” besluit Koks.

Categorie(n) Soort > Practice management software (en uren)
Bronvermelding ISProjects
Internet URL ISProjects

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Inkomende pdf facturen direct verwerkt in MS Dynamics NAV [14-11-2017]

Holmatro ervaart voordelen digitale verwerking inkomende facturen in Infor LN [18-10-2017]

Inkomende facturen binnen 5 minuten verwerkt [10-10-2017]

AEB Amsterdam werkt efficiënter met behulp van ISP-Invoice [05-09-2017]

Nieuw samenwerkingsverband tussen ISProjects en Pantheon Automatisering [22-08-2017]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED