Softwarepakketten.nl

Software nieuws

SBR Verwerker gereed voor definitieve versie BT11.0

Plaatsingsdatum 12-12-2016
Berichtdatum 12 december 2016

Het Financiële Rapportage Coöperatief (FRC) heeft  op 9 december jl. de definitieve versie van de Banken Taxonomie gepubliceerd. De BT11.0 bevat de taxonomie waarmee kredietrapportages voor banken gegeneerd worden. Hiermee sluit de BT11.0 nauw aan bij de eerder gepubliceerde Nederlandse Taxonomie (NT11.0). Deze ontwikkeling is een logische stap onderweg naar de nieuwe SBR-standaard. De definitieve versie van de BT11.0 is opgebouwd volgens de RFC Folderstructuur en Releasemanagement en is in deze vorm nu ook volledig in de SBR Verwerker geïmplementeerd. Bovendien bevat de SBR Verwerker reeds de mogelijkheid om XBRL bestanden via Formula & Table Linkbase te presenteren.

Recentelijk waren reeds de definitieve versie van de NT11.0 en de bètaversie van de BT11 gepubliceerd. Ook nu is de nieuwe mooi vormgegeven BT11.0 weer op korte termijn in de SBR Verwerker geïmplementeerd. Dit betekend dat alle rapportages van zowel de NT11.0 als de BT11.0 beschikbaar zijn in onze SBR Verwerker. Hiermee is de SBR Verwerker geheel ingericht naar de standaarden voor 2017, inclusief het entry point voor organisaties zonder winststreven.

Over de SBR Verwerker
De SBR Verwerker representeert een dynamisch formulier dat wordt uitgeleverd als webservice. Met de SBR Verwerker worden andere software leveranciers alsmede grote accountantskantoren in staat gesteld om hun klanten een complete SBR oplossing aan te bieden.

Het dynamische formulier, dat wordt gegenereerd op basis van de NT11.0 en de BT11.0, vormt het hart van de oplossing. Daarbij kan de SBR Verwerker probleemloos worden geïntegreerd in bestaande software door haar vele koppelingsmogelijkheden. Uiteraard kunt u de gegevens voor uw SBR-document(en) handmatig in de SBR Verwerker invoeren maar het is tevens mogelijk om data uit een ander bestand of programma te importeren of koppelen.

Bovendien bevat de SBR Verwerker reeds de mogelijkheid om XBRL bestanden in Consistente Presentatie te verwerken en sluit de software volledig aan op Table Linkbase, cruciaal om tot een getrouw beeld van een verantwoordingsrapportage te komen.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Branche > Accountantskantoren > Software advies, Standaardisatie, (open)standaarden, SBR / XBRL
Bronvermelding Accept Development
Internet URL http://www.acc.nl

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug


Onerzoeksbureau GBNED