Softwarepakketten.nl

Software nieuws

e-Boekhouden.nl koppelt met CashDesk POS Kassasoftware!

Plaatsingsdatum 15-02-2017
Berichtdatum 15 februari 2017

Vanaf vandaag is het voor de gebruikers van CashDesk POS mogelijk om hun kassasoftware gratis te koppelen aan hun administratie in e-Boekhouden.nl. Dankzij de koppeling worden dagafsluitingen direct in de boekhouding geplaatst. Dit bespaart veel tijd en voorkomt (invoer)fouten.

CashDesk
CashDesk heeft automatische koppelingen gerealiseerd met verschillende eten-bestelsites zoals Thuisbezorgd.nl en Hungry.nl. Hierdoor worden orders automatisch uitgeprint en verwerkt in de kassasoftware.

e-Boekhouden.nl
De nieuwe koppeling met CashDesk is een aanvulling op de vele koppelingen die e-Boekhouden.nl aanbiedt. Naast de koppelingen met kassasystemen heeft e-Boekhouden.nl namelijk ook onder andere diverse bank- en webshopkoppelingen. De koppeling met CashDesk is mogelijk gemaakt door CashDesk POS Software.

Eenvoudig gekoppeld
De koppeling tussen e-Boekhouden.nl en CashDesk is eenvoudig te realiseren. Kijk voor meer informatie op e-Boekhouden.nl of neem contact op met CashDesk.

Meer over e-Boekhouden...

Categorie(n) Soort > Boekhoudsoftware, SAAS, Cloud Computing, Branche > Accountantskantoren, ZZP'ers en klein MKB, Branche > Detailhandel & Horeca
Bronvermelding e-Boekhouden.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED