Softwarepakketten.nl
erp software prodin

Software nieuws

Factuurverwerking volledig geïntegreerd met Dynamics AX

Plaatsingsdatum 01-06-2017
Berichtdatum 1 juni 2017

Uitgebreide functionaliteit, gebruikersvriendelijk en matching van pakbonnen!

Matchen op regel niveau en géén extra licenties AX!
Lennaert Bartelen, Financial Controller, PET Power: “PET Power wilde al jaren de factuurverwerking efficiënter laten verlopen. Geen papierenstroom meer, facturen die kwijtraken en in en uit mappen gehaald moeten worden. Verder wilden wij een strakke autorisatie in de workflow en de facturen altijd en overal digitaal beschikbaar hebben. Voor een oplossing van deze problemen hebben wij enkele softwareleveranciers vergeleken. ISProjects gaf ons de beste oplossing. Wat ons het meeste opviel was de gebruiksvriendelijkheid, overzichtelijke schermen, alles in één pakket én matching van pakbonnen. Dat laatste is voor PET Power zeer belangrijk. Wij ontvangen vaak deelleveringen en daardoor verschillende pakbonnen op regelniveau. De oplossing van ISProjects kan deze deelleveringen automatisch matchen met de facturen op regelniveau in plaats van op totaal bedrag en automatisch klaarzetten voor betaling. Dit levert ons een enorm efficiency voordeel op wanneer de inkooporder, goederenontvangst en de factuur één op één matchen. Daarnaast kunnen alle handelingen voor het goedkeuren in ISP-Invoice uitgevoerd worden. Wij hoeven daarom geen extra licenties voor AX aan te schaffen voor de gebruikers die alleen maar facturen hoeven te beoordelen of te accorderen.”

Facturen goedkeuren buiten AX
Marlène van Gestel, Finance employee accounts payable PET Power: “Ik vind het erg prettig dat wij niet telkens hoeven te schakelen tussen ISP-Invoice en AX. De gehele vastlegging en goedkeuring van de facturenstroom gebeurt in ISP-Invoice. Ook de routes en workflow liggen hier vast wat erg overzichtelijk is. De enige handeling in AX is de betaalsessie en dat doen wij als administratie wel in AX. Ik heb uitgebreid getest en intern trainingen gegeven aan de andere gebruikers. Bij live gang leverde dat een enorm voordeel op. Alles verliep soepel en mijn collega’s konden direct aan de slag met het goedkeuren van de facturen”.

Efficiency door matching facturen in AX
“Een derde van onze facturen betreffen logistieke facturen. Deze worden nu zeer efficient verwerkt dankzij de automatische matching van de facturen op regelniveau in ISP-Invoice. Wij ontvangen ook nog ongeveer 6.000 kostenfacturen per jaar. Deze kunnen wij nu al veel efficiënter verwerken omdat de goedkeuring digitaal verloopt in plaats van op papier waarbij voorheen de facturen in en uit de mappen gehaald moesten worden. De volgende stap betreft verdere optimalisering van het bestelproces met betrekking tot kostenfacturen. Omdat wij de gebruikers rustig wilden laten wennen aan de nieuwe werkwijze en het systeem hebben wij ervoor gekozen om eerst de factuurverwerkingsoplossing te implementeren. Nu wij enige tijd live draaien, bekijken wij ook de Purchase oplossing van ISProjects, dus wordt vervolgd… ” sluit Bartelen af.

Categorie(n) Branche > Financials, Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > (Elektronisch) factureren, Soort > Inkoop, E-procurement & Purchase-to-Pay
Bronvermelding ISProjects
Internet URL ISProjects

Automatisch op de hoogte blijven?
Schrijf u in voor onze gratis periodieke nieuwsbrief.

Terug

Gerelateerde berichten

Inkomende pdf facturen direct verwerkt in MS Dynamics NAV [14-11-2017]

Holmatro ervaart voordelen digitale verwerking inkomende facturen in Infor LN [18-10-2017]

Inkomende facturen binnen 5 minuten verwerkt [10-10-2017]

AEB Amsterdam werkt efficiënter met behulp van ISP-Invoice [05-09-2017]

Nieuw samenwerkingsverband tussen ISProjects en Pantheon Automatisering [22-08-2017]


Seminar RPA en robotic accounting

29 september 2021
Seminar RPA en robotic accounting
Met ook gerelateerde ontwikkelingen, zoals: Artificial intelligence (AI), Elektronisch factureren, Purchase-2-Pay, PSD2, Blockchain en Chatbots.
Meer informatie en deelname...


Kleisteen

Informer Software


KING Software


Timewriter


Onerzoeksbureau GBNED