Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Bemet International lanceert nieuwe release Plan-de-CAMpagne software

Plaatsingsdatum 26-06-2017
Berichtdatum 26 juni 2017

Deze week introduceert Bemet International de nieuwe release van haar ERP-software Plan-de-CAMpagne op de Nederlandse markt. Ook voor deze nieuwe 5.4 versie van Plan-de-CAMpagne heeft het bedrijf weer dankbaar gebruik kunnen maken van de inbreng van klanten en eigen adviseurs.

Nauw contact met grote en kleine productiebedrijven in binnen- en buitenland levert een continu stroom van gebruikerservaringen, ideeën en nieuwe klantenwensen. En dat is uiterst belangrijk voor verdere ontwikkelingen. Bemet heeft zich al vroeg gespecialiseerd in het ondersteunen van maakbedrijven en hun processen. Juist doordat veel van de processen in de maakindustrie onderling in grote mate vergelijkbaar zijn, biedt dit de mogelijkheid te voldoen aan de wens van de ene klant terwijl dit tevens de ideale oplossing is voor vele andere bedrijven in de branche.

Veilig wachtwoordbeleid
Plan-de CAMpagne versie 5.4 biedt de gebruiker een aantal nieuwe mogelijkheden.
Zo krijgt de bedrijfsleiding aanvullende grafische mogelijkheden in zijn mobiele management dashboards en zijn ook andere schermen flexibeler gemaakt.
Onder de motorkap zijn verbeteringen aangebracht die de opstartsnelheid vergroten en in het kader van systeembeveiliging worden gebruikers ondersteund met een veiliger wachtwoordbeleid.

Koppelen met machines en systemen
In het licht van kreten als ‘Industry 4.0’, ‘Smart Industry’ en ‘Internet of Things’ is het natuurlijk een belangrijk gegeven dat de ingebouwde flexibiliteit van Plan-de-CAMpagne het mogelijk maakt om te koppelen met machines en met vrijwel elk ander softwarepakket. Dat maakt het delen van informatie eenvoudig en verschaft de ondernemer belangrijke inzichten in en overzichten van zijn processen.

Categorie(n) Branche > Groothandel, Industrie en Logistiek, Soort > ERP
Bronvermelding Bemet
Internet URL http://www.bemet.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED