Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Graydon en Valuemaat zetten de volgende stap in fintech innovatie

Plaatsingsdatum 26-06-2017
Berichtdatum 26 juni 2017

De waardebepaling van organisaties is vaak complex en voor veel MKB-bedrijven tijdrovend en kostbaar. De huidige en toekomstige waardebepaling van een organisatie is echter wel een vereiste bij overnames, verkoop van een bedrijf, zoektochten naar nieuw kapitaal en management buy-ins. Bedrijfsinformatiespecialist Graydon, fintech Valuemaat en ICT Group brachten hun kennis, technologie en data bij elkaar om tot een oplossing te komen voor het MKB. Afgelopen week ondertekenden Graydon en Valuemaat hun samenwerkingsovereenkomst. Hiermee is het Valuemaat platform een feit.

Dankzij de integratie van de data van Graydon met het platform van Valuemaat, is het voor het MKB een stuk makkelijker geworden om de huidige en toekomstige waarde van de onderneming te bepalen. Het platform beoordeelt het relevante risicoprofiel van een bedrijf en is in staat om niet alleen de huidige waarde van een onderneming te bepalen, maar ook om de toekomstige waarde te voorspellen en de winstgevendheid te bepalen.

Daarmee is het platform een belangrijk instrument voor besluitvorming aangaande investeringen. Of het nu gaat om cruciale informatie bij overnames en acquisities, of om bedrijven die op zoek zijn naar nieuw kapitaal, een management buy-in of medewerkersparticipatie.

Categorie(n) Tech startups, Branche > Financials, Branche > Accountantskantoren, ICT Innovatie
Bronvermelding Graydon Nederland
Internet URL http://www.graydon.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED