Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Payt en RADAR software hebben hun krachten gebundeld

Plaatsingsdatum 29-06-2017
Berichtdatum 29 juni 2017

De naadloze samenwerking tussen Payt en RADAR software maakt het mogelijk om het debiteurenproces zo efficiënt mogelijk te maken. Iedere factuur die wordt verstuurd vanuit RADAR Cloud, wordt automatisch opgepakt door Payt.
Voor Payt en RADAR software is de samenwerking de sleutel tot succes in dit nieuwe tijdperk.

Beide bedrijven hebben als doel het accountantsproces te optimaliseren en omarmen de best-of-breed-gedachte.
“Door gebruik te maken van deze koppeling, automatiseer je het debiteurenbeheer op efficiënte wijze. Dit levert tijd en geld op.” zegt Harrie van den Bersselaar, directeur RADAR software

Meer over Payt
Payt is een geautomatiseerd debiteurenbeheerplatform. Payt ziet het als uitdaging om het debiteurenbeheer van een organisatie persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dit gebeurt door het proces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen.

Meer over RADAR software
RADAR software is meer dan 15 jaar dé gesprekspartner voor een CRM-oplossing waarin relatiebeheer, document management, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie volledig is afgestemd op de accountancybranche.

Categorie(n) Branche > Accountantskantoren, Soort > Creditmanagement en Incasso, Soort > CRM (relatiebeheer) en Marketing
Bronvermelding RADAR software en Payt
Internet URL http://www.radarsoftware.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED