Softwarepakketten.nl

Software nieuws

Bizcuit een nieuw samenwerkingsmodel voor innovatieve accountants

Plaatsingsdatum 04-07-2017
Berichtdatum 3 juli 2017

et digitale tijdperk vernieuwt de samenwerking tussen accountant en ondernemer. Waar de accountant in het verleden altijd een eindstation was dat zich met name richtte op een juiste verantwoording, staat de accountant nu steeds vaker direct naast de ondernemer. In een rol van controller richt de accountant zich meer op ondersteuning van de bedrijfsprocessen. Minox lanceert daarom Bizcuit – Business Connected. Deze innovatieve app biedt een nieuwe revolutie in de samenwerking tussen accountant en ondernemer.

De meest voorkomende samenwerkingsvormen gaan over de administratieve verwerking van inkoop, verkoop, bank, salaris en HR processen. Met Bizcuit kan de ondernemer nu ook voor betalingsprocessen en cash management direct gaan samenwerken met zijn accountant. In dit betaalproces staat de ondernemer en niet de bank centraal.

Bizcuit is de eerste banken- koppeling waarmee rechtstreeks vanuit de administratie kan worden betaald, zonder tussenkomst van internetbankieren. Hiermee loopt Bizcuit twee gigantische stappen voor op PSD2 (EU-richtlijn die een revolutie in het betaallandschap moet bewerkstelligen).

Hoe werkt Bizcuit? Bizcuit doet wat het zegt: Business Connected! Populair gezegd “nooit meer klieren in internetbankieren”. Bizcuit maakt het betaalproces eenvoudig, veilig en vooral gericht op het gemak voor de ondernemer.

Het werkt in slechts drie stappen: 1 Selecteer de facturen die je wilt betalen 2 Controleer de betalingen en raadpleeg de onderliggende facturen. Swipe de facturen weg die je niet wilt betalen 3 KLAAR: Autoriseer de betalingen met de vingerafdruk via de Bizcuit app.

Met Bizcuit revolutioneert Minox het betaalproces en neemt het afscheid van het oude handmatige betaalproces. Waar Bizcuit nu vooral gericht is op een mobile first betaalproces, zal Bizcuit met nieuwe innovaties het dienstenmodel voor innovatieve accountants steeds verder uitbreiden. Uiteindelijk wordt Bizcuit de Business Connected app waarbij samenwerking en toevoegde waarde voor de business centraal staat.

Categorie(n) ICT Innovatie, Branche > Accountantskantoren, Soort > Treasury-, Cash en Payment management
Bronvermelding Minox
Internet URL http://www.minox.nl

Terug


Onerzoeksbureau GBNED